Jsou druháci famfrpálovou budoucností?

| Vydáno:
S dovršením 12 let se našim studentům otevírá úžasná možnost zavítat na individuální hřiště a víceméně dle libosti trénovat jakýkoliv post. Pro někoho vítaná radost, pro jiného nevítaná starost. Jak jsou na tom naši druháci? Baví je famfrpál, nebo se mu raději obloukem vyhýbají?

Samozřejmě není nutností, aby se na individuální hřiště dostali jen studenti druhých ročníků. Podmínka je věková, tedy v této statistice budou zahrnuti i ti, kteří jsou v prvním ročníku, ale mají požadovaný věk.
Trénovat famfrpál nejen v rámci koleje, ale i individuálně, je pro mnohé z nás vítanou radostí. Famfrpálová sezóna bývá krátká a hlavně v období letních prázdnin se člověku po camrálu, potlouku nebo zlatonce zasteskne. Jenže čím jsme starší, tím více se nám blíží profiliga, proto je pro všechny koleje důležité, aby v nižších ročnících byl někdo, kdo jednou díru po starších zalepí.
Takže jak jsou na tom ti, do nichž můžeme vložit své naděje?

V havraspárské koleji najdeme hned pět studentů, kteří měli letos poprvé možnost trénovat individuálně.
Nejvíce se famfrpálu věnuje Anee Hillsová, která natrénovala patnáct úrovní celkem na dvou různých postech. V závěsu za ní je Arya Leah Ospreyclaw, která natrénovala celkem 13 úrovní na dvou postech. Další je Rebbeka Epic s 11 úrovněmi na dvou postech, Grace Annabeth Reatcher s 9 úrovněmi na jednom postu a Kaitlyn Santini se 6 úrovněmi rovněž na jednom postu.
Kolem a kolem, šikovné Havraspárské slečny dohromady zvládly – ať už na individuálním hřišti, nebo na kolejních trénincích – natrénovat 54 úrovní! Už teď je nám určitě jasné, že některé z nich budou jednou pro havraspárský tým velice důležitými posilami!

Mrzimorská kolej se může pyšnit sedmi šikovnými studenty. Jednoznačné prvenství si pro sebe urvala Hel Morganová, která natrénovala celkem 14 úrovní na dvou různých postech. Za ní se drží Dario Viensky s 9 úrovněmi, slečny Katsuki Swallow a Susie Rose Queenová se 4 úrovněmi a alespoň jednu úroveň natrénovaly Annie Gibnstone, Kathy Summerfield a Maggie Reynolds.
Šikovní mrzimorští studenti tak dohromady natrénovali 34 úrovní! Je to sice méně než v případě Havraspáru, ale kdo ví, kdo nás z výše jmenovaných ještě překvapí? Minimálně jednoho šikovného jezevce Mrzimor jistě získal!

Nebelvírská kolej má nejméně studentů, kteří mohou na individuální hřiště, za to by se ale dalo říct, že patří mezi ty nejaktivnější. Slečny jsou sice jenom čtyři, jejich úrovně ale mluví samy za sebe. Nejvíce úrovní zvládla do této doby natrénovat Melisa Pestrá, která dohromady na všech čtyřech postech natrénovala 46 úrovní! Jen kousíček za ní se drží Emma Ellie Lewis se 36 úrovněmi na třech postech! Slečny Clarie Robbins a Agáta Night pak mají obě po dvou úrovních.
Nebelvír má v celkovém součtu 86 úrovní! Zní to skoro až neuvěřitelně. Nebelvír musí akorát doufat, že mu jeho největší famfrpálové naděje vydrží. Minimálně někteří mají totiž našlápnuto velice dobrým směrem.

Zmijozelská kolej má mezi 12letými studenty nejvíce zástupců a mnohé z nich pravidelně na individuálním hřišti vídáme.
Jednoznačně nejvíc úrovní dokázala natrénovat Loralei Silwerin, a to 57 úrovní na všech čtyřech postech dohromady! Zároveň je to mezi „nováčky“ na IT nejvíce! 27 úrovní na dvou postech poctivě natrénovala Christyne Halwiger. 22 úrovní na dvou postech dohromady natrénoval Onesiphoros Micky Breckinridge. Blake Towerell natrénoval hned 15 úrovní na dvou postech. Kousek za ním se drží Lucretius McBrave se 12 úrovněmi. Katelyn Brown natrénovala 7 úrovní, Celeste Lennonhart 3 úrovně a William Swallow 2 úrovně.
Zmijozel má tak nejen nejvíce možných budoucích nadějí, ale také nejvíce natrénovaných úrovní dohromady, a to 145!! Pro další roky to tak vypadá na velice slušný famfrpálový tým! Pokud vydrží, což, jak víme, není jisté nikdy a nikde.

Ti z vás, kteří na IT chodí pravidelně, jistě některá jména dobře znají. Někteří famfrpálem žijí, jiní si ho jen párkrát zkusili na kolejním tréninku. Jisté je však to, že právě takhle to vypadá s 12letými studenty, kteří mohou aktivně trénovat na IT. Nám, starším, už nakonec zbývá jen modlit se, aby nám vydrželi… a aby i mezi letošními prváky bylo mnoho nadšených famfrpálistů!
Famfrpálu zdar a nováčkům hodně štěstí!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *