Nemyté krky na hradě

| Vydáno:

Milí hradníci, jak možná někteří z vás tuší, rozmohl se nám tady takový nešvar. Pánové si nemyjí krky.

Zatímco studentky na hygienu přirozeně dbají, pánové si krky nemyjí buď vůbec, nebo používají naprosto nevhodné přípravky, jako je česnekové mýdlo. A co hůř! Velmi často nosí svetry a mikiny s rolákem a také šály. Když se studentů ptám, proč to dělají a že zapáchají, obvykle na mne vyvalí oči a zakoktají se. Pak přece jen vyplodí odpověď. Prý je to dobré na imunitní systém a na zdraví celkově a působí to jako výborná prevence a bezpečnostní opatření. Prý to zabraňuje tomu, aby se člověk ráno probudil pokousaný.

To by mne zajímalo, kde na to přišli. Copak máme na hradě nějakého toulavého psa, aby je pokousal? Nebo snad upíry? Když už jsme u upírů, ráda bych zde prohlásila, že o těch ztracených studentech vůbec nic nevím!

Doktorka Andrea Krvesajová před nemytím krku varuje. „Všichni asi víme, že z toho mohou být breberky, blechy a jiná nechutná havěť. Na kůži krku se ale také může utvořit plíseň, která se krkem prožere, a ten následně upadne. Pacienti pak musí tahat hlavu v ruce.“

Tak to vidíte, milí studenti. Myjte si krk! Pro blaho všech!

Pro Denní věštec
Anseiola Jasmis Rawenclav

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Komentáře

  1. +smutně zakroutí hlavou nad tím, že v roce 2018 se stále píší články postavené na genderových stereotypech a raději listuje dál+

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *