Nováčkovský turnaj Denního věštce – Vyhodnocení

| Vydáno:
Od příchodu nové generace kouzelníků na náš hrad uplynula již nějaká doba. Přes prázdniny a začátek školního roku měli naši nejmladší šanci zasoutěžit si v turnaji jenom a jenom pro ně, poznat nové kamarády a vyhrát hezké ceny. Nyní nás už čeká vyhodnocení. Jak to tedy dopadlo?

Poslední, 4. kolo, se neslo ve znamení párty. Úkolem bylo navštívit bývání některého z fialových obyvatel hradu, dát si u něj čaj, trochu si popovídat a hlavně se pořádně rozhlédnout. Druhou částí úkolu totiž bylo nakreslit, jak si naši nováčci představují svůj budoucí domeček.

Máme opravdu velikou radost, že i nepříliš populárního kreslení se někteří zhostili s úžasným nadšením a úkol splnili! Pokud nebyl úkol splněný úplně, ubyla jedna kytička, i tak jsem ale ráda, že snaha byla. Ta se totiž cení!

Po 4. kole vypadá finální hodnocení následovně:

Je úžasné vidět, že hned tři slečny to dotáhly až do konce a získaly maximální počet kytiček! Ani ostatní se ale nemají zač stydět. Daleko důležitější totiž je, že jste to vůbec zkusili!

Vás už ale jistě zajímá, jaké jsou tedy odměny. Pojďme se na ně podívat.

1. místoArizona McBaker, Indris Elwinor a Nalicia Debbie Mal
Všechny tři slečny získávají za své maximální snažení sovu moudrou. Sov totiž není nikdy dost!

2. místoAdeline Smith
Pouze jedno kolo chybělo a bylo by z toho plné hodnocení, avšak i tak úžasná snaha! Adeline proto dostává na výběr mezi jakoukoliv částí školní uniformy nebo výrečkem střapatým.

3. místoTrixie Deliah Sinclair
Taktéž vysoké snažení a pouze o kytičku méně než Adeline. Trixie si tak může vybrat mezi výrečkem střapatým nebo jakoukoliv věcí z Příčné ulice do hodnoty 1 galeonu.

4. místoAntoino Foil, Elizabeth Jessica Hladíková, Lérie Moreilé, Pytie Eäme Nildon a Reeta Loyly Taika
Každý z výše zmíněných nováčků se zapojil alespoň do jednoho kola a zkusil si to. To se cení! Odměnou jim tak může být buď lucerna, nebo část školní uniformy – polobotky.

Prosím všechny zmíněné nováčky, kteří mají na výběr, aby mě kontaktovali sovičkou a napsali, jaká odměna se jim líbí více.

Závěrem teď už jen pár slov. Máme opravdovou radost za každého jednoho z vás, kteří jste se nebáli a zkusili jste to. Moc doufáme, že vám turnaj něco dal a že jste se bavili. I když jste se zapojili třeba jen krátce, důležité je, že přece!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *