Kdo byl nominován do Sedmiboje 2018?

| Vydáno:
Není žádným tajemstvím, že je do Sedmiboje potřeba poměrně dobrovolně nominovat celkem dvacet lidí. Do půlnoci 5. března musely všechny koleje vhodit do poháru jména svých statečných, což se také stalo. Na dvacítku jmen je radost pohledět, za každým se však skrývá člověk, který už má na hradě něco za sebou. Je načase se jim všem podívat na zoubek!

Oproti loňskému roku, kdy se nominace za koleje Mrzimor a Havraspár objevily už během dne, se tentokrát na všech frontách vyčkávalo. Kolem sedmé hodiny se ve Velké síni sešli první zvědavci v čele s kolejními řediteli a havraspárskou primuskou, ani tak však nikdo nepřistoupil a žádné jméno do poháru nevhodil, a to i přesto, že z každé koleje byl na hradě přítomen alespoň jeden z trojice primuse a prefektů.

Nakonec se jako první odhodlal po půl osmé Havraspár. Kolem půl deváté se do Arény přiřítila zmijozelská péčka, ale celý hrad se všem rozpadl před očima a tak na vhození svých nominací musel Zmijozel čekat. Jakmile se znovu dostali všichni na chodby hradu, vhodili zelení své nominace a těsně po nich se úlohy zhostil i Nebelvír. Poslední byl tentokrát Mrzimor, který své nominované oznámil až před desátou večerní. Oproti loňsku je to však příjemná změna, neboť tehdy zvědavci museli skutečně čekat až do půlnoci.

To jsou však jen obecné informace a ve své podstatě mohou být sice zábavné a slouží k dokreslení atmosféry, nejsou však nejdůležitější. Na ty teď teprve přijde řeč. Pojďme si společně představit všechny nominované do prestižního klání, do Sedmiboje roku 2018!

Havraspár
V Havraspáru se usmálo štěstí na zástupkyni kapitána, která vyniká hlavně na hřišti, kde kosí hráče jednoho po druhém ze své pozice odrážeče. Momentálně studuje 4. ročník a její oblíbenou kratochvílí je strašení lidí, a to navzdory tomu, že není duch. Zdatná je třeba i ve sběru magíků a v dalších oblastech kouzelnického žití. Angela QuickBow.

Bývalá prefektka i primuska, držitelka ceny Roweny z Havraspáru, která se už chvíli nachází v sedmém ročníku, je známá především pro svou lásku ke koleji a vstřícnou a milou povahu. Napsala několik článků do Corvina Declaratio a i po letech bez odznaku je členkou havraspárské zasedačky. Annie Reprobate.

Další studentka sedmého ročníku, která taktéž na hrudi hrdě nosila stříbrný odznak. I ona je držitelkou ceny Roweny z Havraspáru, sběr bodů a magíků jí není cizí a navrch je stabilní součástí havraspárského famfrpálového týmu, kde hraje na pozici střelce. Eleanor Blackfoot.

Havraspár si na funkcionáře potrpí, neboť i předposlední nominovaná je pro jeho vedení významná. V současné chvíli je v letošním roce nově zvolenou prefektkou a zároveň studentkou šestého ročníku. Její počet bodů napovídá, že i ona si s výukou na hradě tyká, a že má spoustu kvalit, které může předvést. Elisa de Lunne.

Ani poslední jméno není méně významné. Modrá kolej vsadila svou kartu i na druhou z prefektek, která sice navštěvuje druhý ročník, to však nic nemění na jejích schopnostech, které dokazuje třeba několik velmi zdařilých obrázků v archivu výjimečných prací. Je možné ji potkat i s koštětem v ruce, neboť ani famfrpál jí není cizí. Lessien Posie.

Mrzimor
Žluté barvy bude moct s hrdostí zastupovat třeba studentka pátého ročníku, která vyniká ve výuce, posbírala spoustu magíků a také se letos rozhodla absolvovat zkoušky NKÚ. Tato slečna je v poslední době hodně vidět v Soubojovém klubu a je dost možné, že naučená kouzla se pokusí uplatit i v Sedmiboji. Alisa de Monová.

Další zástupkyně kapitánky, která se odhodlala zkusit své štěstí v náročném klání. Tahle však není modrá, nýbrž žlutá, a není jí nikdo jiný než slečna, která vyniká v mnoha oblastech a navrch ještě ohrožuje své okolí, neboť hraje na postu odrážeče v mrzimorském týmu. Pohrát si umí i s Ďáblem v jámě, proto by pro ni Sedmiboj mohl být hračka. Eivli SSelene.

Studentka sedmého ročníku, která má taktéž spoustu kvalit a schopností, na které může být pyšná. Její schopnosti v Soubojovém klubu jsou ryze nebezpečného charakteru, na famfrpálovém hřišti je profesionálkou a je to osoba milá a vstřícná, kterou lze potkat ve Velké síni i mimo ni. Lilian Isabella Rorrs.

Ani Mrzimor se nevyhnul další nominaci některého člena vedení. Do výběru se dostala správkyně obrazárny a studentka šestého ročníku, která si s výukou a body rozumí, což dokazuje i její vysoký počet přihlášených předmětů. Navíc se do toho všeho nebojí přihlásit si zkoušky NKÚ a stíhá i trénovat na koštěti, což jen potvrzuje její odhodlání. Mischel Binghum.

Za Mrzimor bude mít možnost hájit kolejní barvy ještě čtvrťačka, která se taktéž nebojí četných zranění z famfrpálu, neboť i ona je odrážečkou žlutého týmu a více ran rozdává. Věnuje se však jistě i dalším četným aktivitám na hradě, neboť je nejen kvůli bodům, ale i kvůli svému dlouhému a známému jménu nepřehlédnutelná. Sherly WildDragon-CumberBee.

Nebelvír
První zvolenou je studentka pátého ročníku, která se v letošním roce mimo jiné upsala i ke splnění zkoušek NKÚ a přihlásila si spoustu předmětů. Výuka jí není cizí, což dokazuje i nemalý počet získaných bodů za dobu, co na hradě studuje, které mohou vypovídat o jejích schopnostech. Annie Wise.

Letošní ročník je plný členů vedení jednotlivých kolejí a výjimkou není ani Nebelvír, do jehož nominací se dostala jedna z prefektek. Navštěvuje třetí ročník, hraje aktivně famfrpál na pozici brankáře, nejsou jí skryty ani taje sběru magíků a spousta dalších oblastí hradu. Emma Ellie Lewis.

Do nominací se dostala i další ze studentek třetího ročníku, která je taktéž hodně vidět na famfrpálovém hřišti, především při střílení gólů do obručí. Tato slečna se angažuje i v oblasti bodů, ve které není žádným nováčkem. Melisa Pestrá.

Slečna, která se rozmrazila teprve pár dní před konečným vkládáním nominací, se nachází momentálně ve čtvrtém ročníku, ačkoli její věk je poněkud vyšší. Za své působení na hradě posbírala spoustu bodů, ačkoliv v letošním školním roce se zatím spíše rozkoukává. Přesto není žádným nováčkem a její zápal prozrazuje její kvality. Naomi Car Raynolds.

Nebelvír jako sladkou tečku na konec nominoval bývalou pokladnici, prefektku, současnou zástupkyni kapitána, držitelku ceny Godrika Nebelvíra, snaživkyni roku i loňskou absolventku, která skládala OVCE z Kouzelných formulí. Podílí se i na tvorbě hradní novinařiny a její přítomnost je patrná všem, kteří se na hradě pohybují. Theresa Brendi.

Zmijozel
Zelené může reprezentovat studentka druhého ročníku, která se nebojí vzít do ruky koště a proletět se na hřišti. Zároveň je pilnou sběratelkou bodů, které hromadí do bodovacích hodin po stovkách. Ačkoliv je poměrně mladá a naprostou většinu svého hradního života má před sebou, jsou její kroky na mnoha místech patrné. Astoria von Pens.

Slečna studující pátý ročník, která je přímo bodový mistr. Mimo to ale vyniká i ve sběru magíků a na koštěti, neboť se může chlubit tím, že hraje na pozici střelce ve zmijozelském famfrpálovém týmu. Je možné ji zahlédnout na mnoha místech na hradě, ať už ve Velké síni, nebo třeba u Ďábla v Prasinkách, kde jej zkušeně obírá o poklady. Besa Bláznivá Rokfortská.

Současná prefektka Zmijozelu a taktéž zástupkyně šéfredaktorky v Denním věštci. Angažuje se i ve famfrpálu, kde si hraje na honěnou se zlatonkou na pozici chytačky. Na hradě studuje již šestým rokem, letos mimo jiné plní další zkoušky NKÚ a má spoustu oblastí, kterým se věnuje a které ji baví. Mezi ty se bez debat řadí hradní novinařina. Narcisse Cinerea.

Předposlední nominovanou je slečna, která je spjata jak s prefektským odznakem, který dříve nosila na hrudi, tak s neuvěřitelnými výkony v oblasti bodování. Její jméno v archivu výjimečných prací není nikomu neznámé. V loňském roce úspěšně absolvovala zkoušky OVCE z Čarostavitelství, a tedy studuje v prvním ročníku rozšiřujícího studia. Mimo to je také držitelkou řádu Salazara Zmijozela. Veronica Narcissa Williamsová.

Jediný muž ve zmijozelském týmu i v celém Sedmiboji, který je nechvalně známý po celém hradě svou láskou ke všemu, co se třpytí. Ne nadarmo je bývalým zástupcem kapitánky a současným pokladníkem. Sice studuje ve čtvrtém ročníku, ovšem není to žádný nováček, ve famfrpálu se snaží na postu odrážeče a v neposlední řadě… jeho vášeň v oblasti peněz je veřejně známá. Zpytlehněv Zďáblíkov.

Je zvláštní, že ani v jedné z kolejí se do nominací nedostal nikdo z těch, kteří se o svou účast přihlásili v loňském školním roce a nakonec nebyli vybráni k účasti při slavnostním losování.

Už brzy, respektive zítra 7. března ve večerních hodinách, se dozvíme, kterých osm nominovaných půjde z kola ven a jak bude vypadat podoba finální dvanáctky, která se pokusí zachránit hrad před zkázou podivné trhliny.
Nezbývá než věřit, že koleje vybraly správně.

Pro Denní věštec
Narcisse Cinerea

Published by

Narcisse Cinerea

Redaktorka, pro kterou je psaní jedním z nejmilejších koníčků. Cení si dobrého čtiva, lidskosti, kvality před kvantitou a schopnosti myslet. Nejraději se věnuje všemu, co ji nějakým způsobem naplňuje, rozvíjí a v čem nalézá smysl.

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *