Ministerstvo na nohou: Přemnožení bubáci

| Vydáno:
Přinášíme aktuální zprávy! Po celé České republice se přemnožují bubáci. Podle posledních zpráv je bubák téměř v každé desáté domácnosti. V ohrožení jsou také mudlové. Jak se bránit? Čtěte dále…

Téměř každý z nás se už s bubákem alepsoň jednou setkal. Nejedná se o nikterak nebezpečného tvora, jeho chování bývá spíše otravné a nepříjemné. Bubáci se zpravidla vyskytují ve stísněných prostorech a mají rádi chlad. Často vydávají zvuky podobné chrastění, klepání či bouchání. Pokud se doma delší dobu potýkáte s podobnými anomáliemi, pravděpodobně nezvaný host zavítal i k vám.

První informace o zvýšeném výskytu bubáků dostalo ministerstvo již na začátku letních prázdnin. Dle odborníků na kouzelné tvory je přemnožení způsobeno extrémním vedrem. Většina kouzelníků během letních měsíců opatřila své byty a domy sněhovým kouzlem, aby zahnala úporná vedra, a to bubákům vytvořilo ideální podmínky pro množení. Mudlové na vedra zareagovali podobným způsobem a pomocí jakéhosi elektronického udělátka, které vypadá jako menší skříňka s několika dírama a poměrně širokou trubkou táhnoucí se skrze díru ve zdi ven, začali ochlazovat své domácnosti.

Bubáci velmi brzo zjistili, že u mudlů jsou podmínky ještě lepší, poněvadž se je nikdo nesnaží zneškodnit. Pro mudly je ale setkání s bubákem mnohem nebezpečnější, jelikož nemají absolutní tušení, že zhmotnění jejich největší noční můry je podvrh. Během průzkumů bylo zjištěno, že ve více než 50 % případů mají bubáci v mudlovských domácnostech tendenci se přeměňovat v muže hlásícího ho se k Islámu. Často taková setkání končí zraněním způsobeným při snaze utéct, v horším případě psychickým traumatem na doživotí. Je tudíž více než nutné, aby se všechny podobné incidenty odhalily co nejdříve a pracovníci z odboru kouzelnických nehod a katastrof mohli postiženým pomoci.

Pokud se tedy bubák nachází i u vás doma, tak čtěte pozorně. První možností, jak bubáka zneškodnit, alespoň dočasně, je zaklínadlo *Riddikulus*. Jistě každý čtenář toto zaklínadlo zná ze školních lavic, pokud si však potřebujete osvěžit paměť, doporučujeme dohledat návod v knize „Domácí škůdci od podlahy až po strop“ napsané Ignácem Deratizátorem. Druhou cestou, jak bubáka vypudit, jsou kouzelnické řehtačky (ozor, neplést s mudlovskými řehtačkami dělající neskutečný randál, pozn. red.), které jsou vhodné i k preventivnímu opatření. Jedná se o běžné předměty jako jsou sošky, vázy, hodiny nebo talíře, které vydávají nekonečný smích a jsou velice spolehlivé. Bubáka tak často vypudíte i za pár hodin. Je potřeba ale dávat pozor, abyste se smíchem nenakazili. Nemocnice svatého Munga hlásí již stovky případů nakažených nekonečným smíchem. Pokud se však stane, že ani řehtačky nepomohou, přichází na řadu stěhování. Jsou nicméně známé i případy, kdy si bubáci rodinu oblíbí natolik, že se přestěhují s ní.

Pro Denní věštec
Freddy Reddy

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *