Nováčkovský turnaj Denního věštce – výsledky

| Vydáno:
S koncem léta nadešel také čas nováčkovského turnaje Denního věštce, a proto to nijak neprotahujme a pojďme se podívat, jaké odměny naše statečné nováčky čekají… nebo ne?

V první řadě je nutno podotknout, že příjemnější úkol si nováčci na závěr turnaje nemohli přát. Vypít si čaj v klidu a pohodě domku některého z fialových, to je prostě paráda.

Nicméně přeci jen se nám vloudil nešvar! Ale však on vám to Aristes řekne sám.

Aristes tedy má svůj poslední klíč a svou kouzelnou hůl. Je to však trošku zamotané! Budeme si na výsledek ještě chvilku muset počkat! Oba účastníci posledního rozstřelu tedy vědí, co mají dělat, a nám nezbývá, než jim popřát hodně štěstí! Ať vyhraje ten lepší! Výsledek prosím opět zaslat do externího sovince: t.brendi@seznam.cz.

Pro vaše potěšení ještě výsledky z posledního kola:

Příště už budeme vědět, jak to tedy všechno bude. Každý, kdo se zapojil, o svou odměnu rozhodně nepřijde, máte se nač těšit!

Prozatím tedy strpení a posledním „přeživším“ hodně štěstí!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Komentáře

  1. Páni! Tak to je tedy fakt na těsno xD Já si říkala, že bude nějak moc výherců… Ale maškvorky jsou superní řešení!

  2. To je hezké, co takhle vyhlásit dva vítěze? 🙂 A ještě bych prosila vysvětlení toho článku napravo s mým jménem, to jsou drby jako v blesku, já se ve velké síni chovala vždy slušně, jinak to ani neumím 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *