Halloweenská kuchyně

| Vydáno:
Halloween se blíží a s ním i kazy a bolesti zubů ze všech těch sladkostí, které si vykoledujeme. Co dobrého na zub si pro nás ale připraví skřítci? Máme se na co těšit… nebo se máme čeho bát?

Hlavním tématem bude letos, stejně jako v jiných letech, dýně. Kromě dýňové polévky a zapečené dýně se podle skřítků můžeme těšit i na recepty se stále populárnější špagetovou dýní, kterou nám připraví podobně jako italské těstoviny, podle kterých své jméno dostala.


(zdroj: zde)

Kromě čistě dýňového menu (které zahrnuje i dýňový džus a dýňové muffiny) se můžeme těšit i na halloweensky laděná jídla, která skřítci připravují především na různé menší oslavy. Je libo ďábelských vajec, ze kterých budou mít spolužáci s arachnofobií ještě měsíc noční můry?


(zdroj: zde)

Nebo byste raději hosty na svém večírku, kolejním či soukromém, znechutili hot dogy připomínající useknuté prsty?


(zdroj: zde)

Skřítci se mi ovšem svěřili, že pro profesorský sbor připravují něco vskutku speciálního, co jistě předčí jídla všech předchozích let – posuďte sami:


(zdroj: zde)

Nemusíte se však bát, že u kolejního stolu ve Velké síni přijdete o pořádnou dávku nechutnosti. Dýně budou upraveny tak, aby se do nich nechtělo ani největším jedlíkům…


(zdroj: zde)

…a lépe na tom nebudou ani jiná jídla.


(zdroj: zde)

Za hradní skřítky a Denní věštec vám přejeme dobrou chuť!

Pro Denní věštec
Áine Adair

Komentáře

  1. Potupně přiznávám, že ze třetího, čtvrtého a pátého obrázku mi je špatně! Asi se na Halloween zamknu v kolejní místnosti a budu jíst akorát zásoby z Medového ráje….

  2. Mně asi nejvíc vadí ty prsty. Vypadají totiž… jo, jako prsty. +zašklebí se+
    Perfektní článek, slečno Áine, bavil mě!

  3. Ty komentáře mě těší! ♥
    Já jsem hlavně ráda, že nepatřím mezi fialové a nepotkala jsem tu lebku! Ta by mě asi děsila ve snech…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *