Předhalloweenská soutěž – vyhodnocení

| Vydáno:
Minulý týden jste se mohli zúčastnit naší speciální soutěže na téma Halloween a jistě už všichni netrpělivě čekáte na její výsledky. Kolikpak soutěžících se zapojilo do klání o báječné ceny? Jak se poprali s nelehkými úkoly? Co si kdo odnese za výhru? Pojďme se na to společně podívat.

Úplně nejdřív se ale vrátíme ke křížovce se záludnými otázkami, které se (jak si soutěžící určitě všimli) týkaly našeho hradu. Pro některé z nich bych zákeřný bod 4.

Legenda ke křížovce:

  1. Vůdce famfrpálového mužstva
  2. Jedna z kolejních funkcí
  3. Křestní jméno profesorky Numerologie
  4. Žlutá…
  5. Místo, kde se dá koupit Pudrhladič
  6. Jedna z kolejí
  7. Ohavně vyčerpávající celočarodějné exameny
  8. Místo s hordou nestvůr
  9. Příjmení profesorky Kouzelnických svátků

Pokud jste zodpověděli na otázky správně, tajenka vyšla KOSTLIVEC. Na toto slovo navazovala další povinná část soutěže: buďto složit básničku s minimálně 20 verši, nebo nakreslit obrázek s motivem kostlivce.

Nakonec se nám v sovinci Denního věštce sešlo 15 povedených dílek, tudíž se soutěže zúčastnilo patnáct odvážných kouzelníků. Devět z nich poslalo obrázek, šest ukázalo svůj um v tvorbě poezie.

A nyní se konečně dostáváme k odměnám za vynaložené úsilí.

KATEGORIE OBRÁZEK
Do Majestátního upířího pláště se může zahalit Isabell Tenebris, Halloweenský kabátek black si brzy obleče Magnolia Rafaela Calder, v šatech Simple witch bude elegantní Selina Garcia a na cestu si lucerničkou může svítit Marguerita Laux, která obdrží klobouk Čarodějnický s lucerničkou. Dýňové lízátko získává Hannabell Cavanaugh, Lucas Redferrum, Aya Watanabe, Áine Adair a Melisa Pestrá.

KATEGORIE BÁSEŇ
Betria Carson nadělá jistě spoustu parády s Hlavou jednou dýňovou, Sharlindru de Vries již brzy zahřejí Potrhané šaty black a Indris Elwinor určitě potěší Zlatá dominanta. Dýňové lízátko poputuje k Trixie Deliah Sinclair, Uně Vinoně Flare a Abdii Pythonissam.

Všem soutěžícím gratulujeme! Sovy s dárky dorazí v nejbližších dnech.

Pro Denní věštec
Mia Whitebear

Published by

Mia Whitebear

Redaktorka, která ráda využívá svou fantazii k tvorbě příběhů a básniček. Je vášnivou návštěvnicí mudlovských kaváren a s oblibou objevuje nové světy, ať už ty skutečné nebo fiktivní. Ve svém volném čase se věnuje velkému množství koníčků, v současné době ji nejčasteji najdete v houpacím křesílku s pletením v ruce.

Komentáře

  1. Žlutá… tlapa?! Na to bych asi nepřišla. +směje se+ Moc děkuji, Miuš, za skvělou soutěž, a gratuluji všem ke krásným výhrám!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *