Mánie nových modelů

| Vydáno:

Pan Werewolf se rozhodl vypsat soutěž, týkající se vlastních návrhů našich studentů. Od té doby se rozpoutala bitva mladých návrhářů, kteří si přejí ukojit svou představu toho, co by si přáli na Příčné ulici mít a jestli právě jejich model bude ten, který se na pulty dostane s jeho vlastním jménem.

Kdo by se nechtěl takto zviditelnit a udělat si do budoucna dobré jméno? Vždyť spousta mladých návrhářů sní o velké kariéře a určitě by se jednou jeho modely prodávaly lépe, kdyby mohl říci: „Navrhoval jsem u samotného pana Werewolfa…“

A všichni malují a malují. Našemu mistrovi není lehké se zavděčit a jelikož k samotnému panu Werewolfovi se dostanou modely opravdu jen těch nejlepších, každý se obrnil pevnými nervy a silnými okenicemi, aby se k nikomu nedostal zvěd, který by snad chtěl okopírovat něco do své sbírky a výhodně prodat na černém trhu.

Mě otázka nových návrhů natolik zaujala, že v rámci vlastního výzkumu, jsem se rozhodla obeslat několik lidí a zeptat se jich na jejich názor na to, jaký oděv jim schází na Příčné ulici. Jak by měl vypadat?

A jak vypadaly jejich odpovědi ? Inu co student, to jiná náročnost na oblékání…

Arista Osoldýny – Tak docela ráda bych tam viděla letní šaty na kolena. Měly by mít bílou barvu a na nich by byly oranžové květy a zelené lístky. Šaty by byly hezké na ramínka.

Pak třeba pro holky kalhoty v béžové barvě a nebo v barvě koleje, pak triko barva koleje nebo jiná a mělo by mít dlouhé rukávy a lodičkový výstřih. A pak třeba teplý rolák s nějakými veselými motivy na rozveselení zimních dnů.

Martin Neo – Chybí mi tam:dlouhé tričko(černé, bílé bez loga)

Fudge Fortescuea – No tak, chybí mi tam třeba nějaká hezčí košile, s proužky, něco jako mají mudlové v Lacostě, a taky větší výběr bot

Lavender dela Spacey – Ani nevím, jsem docela spokojená, možná mi chybí nějaká kouzelnická sukně a boty

Tina Láskorádová – Ok, chybí mi černá a stříbrná, zkrátka styl hodně drsnýho metalu. Nevím proč, ale děsně se mi to líbí.

Ignacius Horak – Byl bych rád, kdyby se tam objevil hábit s kápí, dlouhý až na zem, temný tak, aby v něm nebyl vidět obličej, možná s nějakou tou mocí.. Dole by měl být potrhaný, prostě takovej typicky černej záporňáckej oblek, kterej nemůže chybět ve výstroji žádnýho ze stínů..

Oresta Vianueva – Hmpf.. mě na PU nic nechybí…. já tam neutrácim a skoro vůbec nechodím, protože nejsou peníze… takže popravdě nic nepotřebuju 😉

Elerin Portmenová – To bude rychlý, mně tam chybí jedna jediná věc, a to je moje lebečkový tričko 😉 Barva je snad jasná, černá a lebečka hezky bílá, popříkladě triko tmavě modrý a lebečka světla modrá

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *