Sub Salix: Již brzy!

| Vydáno:
Sub Salix 9. října oslaví své osmé narozeniny a již teď přichází se svým dárkem.


V redakci jsme se rozhodli, že pro vás připravíme projekt. Projekt nazvaný Stromopsaní. Ovšem ať už má jakékoliv dílo sebelepší základ, nikdy nevystoupá do výše, nemá-li své příznivce a lidi, co se ujmou jeho stavby.

Proto spoléháme na vás, na váš um a touhu být součástí něčeho, co může rozkvést do nezměrné krásy… Anebo také rychle zaniknout.

Stromopsaní je tvorba, která nám chce dopřát kreativního psaní. Vyzkoušet nás, zda jsme schopni navazovat na tvorbu někoho jiného a udržet krok s kvalitou, bez použití nadměrné kvantity.

Je to velmi jednoduchý poměr. Zúčastní-li se dva lidé, můžeme postavit chatrč, s pěti účastníky postavíme pěknou chaloupku, ale s dvaceti už můžeme pomýšlet na hrad. Je to o spolupráci a chuti dosáhnout velikosti. Ano, mluvím o spolupráci, ačkoliv zde není nutno spolupracovat viditelně, postačí, když si budete naslouchat, když budete vnímat, co šeptá samotná vrba a jak vám radí závan vaší fantazie.

Odměnou pro nás všechny bude především radost z díla, které bude zkvétat jen za předpokladu, že se zapojíte. A nebojte, s prázdnými měšci neodejdete.

Tato tvorba je určena pro všechny, kteří oplývají vlastní fantazií a dokážou splétat různé příběhy, které přinesou radost nejen čtenářům, ale i samotnému autorovi.

Chcete vědět víc?

Navštivte nás Pod vrbou v ten pravý čas!

Pro Denní věštec
Lilien Emity Meissed

Published by

Lilien Emity Watfar

Redaktorka, pro kterou je největší motivací vědomí, že má práce smysl, že její snahu dokáže někdo ocenit a popostrčit ji tak do další tvorby. Na Hogwarts se (ráda) vyskytuje tam, kde je „cítit novinařina“. Má ráda dobré jídlo a pití, slabost má pro různé roztomilé chlupáče, a jak její jméno napovídá, i pro lilie.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *