Adam Potter na scéně

| Vydáno:

Mudlovská média v nedávné době informovala o senzaci, kterou způsobil pětatřicetiletý horolezec jménem Adam Potter. Pro náš kouzelnický svět vyvstává otázka… Měl Harry bratra?

Horolezec Adam Potter přežil pád z více než 300 metrů, když trénoval v rodném Skotsku na výstup na Mount Everest. Je dotyčný skutečně mudla nebo se jedná o velmi schopného čaroděje, který by snad podle příjmení mohl být i úzce příbuzný s rodinnou Potterových? I mudlové se už touto otázkou zabývají, neboť je velmi nepravděpodobné, aby někdo bez jakýchkoli vážnějších zranění takový pád přežil. Přesto se tak stalo. Můžou za to čáry? Odpověď je jasná – samozřejmě ano. Dotyčný je teď Harrymu i docela podobný – jizvy má totiž nejen na čele…

O tom, že je Adam Potter čaroděj, se mezi kouzelníky příliš nepochybuje. Daleko více zajímá kouzelnický svět to, jestli je dotyčný příbuzný Harryho. Podle Mafaldy Uklafané z Ministerstva kouzel nemůže ministerstvo o této věci blíže hovořit, neboť se na Harryho Pottera vztahuje zákon o ochraně kouzelnických údajů.

Pátrání jsme tedy rozjeli na vlastní pěst. Bohužel jsme nebyli úspěšní, protože na všech matrikách a ve všech archivech nám nesdělili nic jiného, než to, že nám údaje nemohou poskytnout, neboť by jednali v rozporu se zákonem na ochranu kouzelnických údajů. Vyvstává tedy pikantní otázka… Nebyl Adam Potter jen prohřeškem z mládí Jamese Pottera?

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *