Princ? A proč ne rovnou tři!

| Vydáno:

Věřte nebo ne, ale sl. Adrianet je plná tajemství…

Adrianet le Ros…kdo by ji neznal, redaktorka Denního Věštce, lidmi velice oblíbená osoba, slečna plná tajemství a tajemné minulosti. Ale hlavně slečna s bohatým milostným životem…podrobnosti zde nebudu zveřejňovat 😛 Ale do jednoho kousku tohoto života se podívat můžeme.

Zrovna dnes, 16. června roku 2008, přijela do Velké síně zvláštní osoba na ještě zvláštnějším zvířeti. Princ…ano, to by ještě šlo. Ten ale obvykle jezdí na bílém koni a ne na koni, který má červenofialovozelenou barvu. Slečna le Ros si tedy umí vybrat, to Vám řeknu. Já osobně ale letím na toho koně O:)

A aby tomu nebylo málo, na slečnu le Ros to zkoušel i jeden nejmenovaný studený obklad. Ano, tento obklad si nejdříve dala sl. le Ros na čelo. On na ni po chvíli začal mluvit a dožadoval se polibku. Po té jí spadl na pusu a před sl. Adrianet se objevil, kdo jiný než…mokrý a nastydlý Princ z pohádky. (:D) Princ z pohádky se jen sesunul sl. Adrianet k nohám a usnul.

A v poslední řadě tady máme Prince Martina, který se asi zjevil jako poslední…tedy, byl poslední před mým odchodem z Velké síně…a pronesl pouze toto: „To, to už jsme doma zlato?“

Čím to je, že je sl. Adrianet u mužů takhle oblíbená? V čem spočívá její tajné kouzlo?
To ví….možná ani ona sama ne 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *