Havraspár: Finanční krize?

| Vydáno:

„… Děkuji a jako odměnu bych si přála srpce.“
„… Chci radši peníze než body, děkuji.“ Takováto prohlášení vídám poslední dobou v soutěžích často. Píší je havraspárští studenti. Trpí nedostatkem peněz? Může za to jarní kolekce na Příčnalici? Odpověď je někde úplně jinde.

Jelikož jsem osoba od přírody zvědavá (a jen souhrou šťastných náhod jsem svou zvědavost doposud vždy úspěšně přežila), vydala jsem se po stopách havraspárské záhady. A kde jinde začít než u havraspárských studentů.

„Na co potřebujete ty srpce, slečno?“

„Ále … to já jen tak … abych nebyla úplně švorc …“ odpoví zaraženě studentka a před další otázkou pro jistotu utíká. Stejně se chovají i ostatní dotázaní. Nevzdávám se. Na další výpravu si beru neviditelný plášť. Kýžený výsledek na sebe nenechá dlouho čekat.

„To je katastrofa. Budeme muset zlikvidovat buď žlutý nebo Watanku. Jinak se z toho zcvoknem. Platit za každej bod, co nás předeženou, to se fakt nedá.“

Nestačím vycházet z úžasu. Zde je tedy rozuzlení modré záhady. Jen jestli je to správný postup k získání školního poháru, Tatokalan.

Published by

Anseiola Jasmis Rawenclav (Z)

Autorka je kousavá potvora, která občas překoná svou lenost a něco napíše. To, že se blíží, poznáte podle jejích vrzajících kostí. Historici stále marně pátrají po jejím rodném listu.

Komentáře

  1. – Blbost! Mě přišly do soutěže 4 vypracování od modrejch a vždy chtěli body! Zatímco Nebel, koneckonců i ta otravná žlutá si přáli peníze. Hamouni!

    1. Re: – říkám, pošli mi seznam XD ať se dovím kvůli kterejm jsme poslední.. ehmm je jasný, že my jsme poslední schválně..to je záměr..

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *