Pouť je tu! Co na ni říká osazenstvo hradu?

| Vydáno:

Po delší době zdravím přítomné čtenáře! Každý si již jistě všiml, že přijel Koloděj a jako obvykle se strhla mela s žetonky, výměnou dárků, a tak podobně…

Ale co na to říkají studenti, profesoři nebo zaměstnanci hradu?

Žizo Pizza Dekara
Moc jsem se na Koloděje těšila, ačkoli sama skoro žádné žetonky nemám, protože jsem byla v mrazáku, ale nezoufám si. Jsou tu totiž i lidé, kteří žetonky či samotné dárky posílají a za to jim jsem velice vděčná. Nicméně ve VS to hodně ožilo a musím si trochu postěžovat, že jsem každou chvíli buď od slizu nebo od palačinek, takže chodím do knihovny nebo na ošetřovnu, kde je to bezpečnější.

Nimrandir Elénére
Pouť je příjemným zpestřením letních dnů a připomíná mi i jeden dávný okamžik z mládí, takže ano, jsem spokojen. A problémy? No ano, neposední studenti se začínají chovat jako roj divokých rarachů a házejí všechno po všech, aniž by rozlišovali mezi svými spolužáky, dospělými zaměstnanci hradu, profesory či rodiči, kteří zrovna navštívili školu. Začínám dávat za pravdu kolegům, co si stěžují, že mládež je rok od roku horší.

Anna Maria Salomeová
Pouť super, ale stav žetonů už tak super není. Dostala jsem perníkové srdce od pana Filiuse. Kéž by byly takové akce častěji.

Selena Enail Smithová
Nebudu nijak mlžit a rovnou řeknu, že já už na takovéto věci moc nejsem. Jako student jsem se na ni těšila, ale teď mi to bylo tak nějak jedno. Ano, prošla jsem si atrakce, něco vyhrála, koupila, ale to vše z toho důvodu, abych si splnila nějakého toho magíka. Nebo spíše snažila jsem se o to. Taky jsem přes polovinu svých žetonů rozdala, ale ještě mi jich dost zbývá. Ale abyste si nemyslela, že se mi pouť nelíbí, to zase ne. Už to sice tak neprožívám, ale pouť je stále krásná. Kdyby aspoň přibyly nějaké nové věci či možnosti.

Aváček de Hillson
Jsem spokojená, jen se mi nedaří při střelbě na střelnici a už mi došly žetony, takže budu šetřit ve Žluté tlapě a snad mi to vyjde. Držte palce!

Nikolete White
Asi jsem divná studentka, která by o prázdninách neměla dělat nic jiného než si užívat zábavu. A to, že do Prasinek pod hradem přijel Koloděj a jeho atrakce, ale já nejsem pouťový nadšenec a své žetony s ochotou směňuji za zlato nebo jiné předměty, mně více užitečnější, či je věnuji přátelům. Nicméně, pouť je tady a myslím, že nemůžeme být více nadšení, jak pozoruji hrad, zejména Velkou síň, a tak je to určitě skvěle zařízeno! Jediný malý paradox na závěr – mám blahý dojem, že oznámení pana ředitele jsem si snad všimla jako první a moji přátelé od Košťat novinu ihned roztroubili po hradě a okolí!

Komentáře

  1. Autor – Možná ano, ale nechci poupravovat odpovědi jiných, aby nebyla nějaká nedorozumění 🙂

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *