Vánoce se blíží, aneb jak se na zimu obléci…

| Vydáno:

(autor: George McBrave)

Vánoce se blíží čím dál víc a proto je čas na změnu vašeho šatníku.

Udělejte konec se všemi těmi jednoduchými žabkami a cuklemi. Kupte si raději nějaké krásné zimní sněhule, či kozačky. Udělejte si radost a projděte všechny obchody. Samozřejmě, s plnou peněženkou. Pro pány mohu doporučit skvělé bačkory huňaté tlapy, které stojí jen 9 srpců a 18 svrčků.
Pro dámy bačkory Hafíci, s bílými ponožkami zdarma, za 11 srpců a 6 svrčků. Všechny tyto boty najdete v obchůdku Bota a pantofel. Jak je známo, zima jde hlavně od nohou.

Měly by zmizet i ty lehké svetříky, trička, okrasné šátky, jednoduché bundičky, atd. Na zimu je nejlepší nějaké pěkné a kvalitní triko, třeba s pěkným motivem a k tomu nějaký teplý svetr. Pro pány mohu doporučit triko ALA profesor, které najdete u madam Malkinové a stojí 1 galeon, 5 srpců a 8 svrčků. V tom samém obchodě najdete i famfrpálovou mikinu, která stojí 1 galeon, 2 srpce a 18 svrčků. Pro dámy zas opět v obchodě Madam Malkinové, košili ALA dark za 1 galeon a 22 svrčků. Dále opět v tomto obchodě dámám doporučím teplý svetr, který vás zahřeje i v té největší chumelenici. A jeho cena vás taky jistě zahřeje. Stojí totiž pouhý 1 galeon a 4 svrčky.

Co se týče šátků, ty bych nahradil šálami. Nově teď v Příčné jede Nová zimní kolekce pana Johna Werewolfa, takže se nebojte, že nebudete mít z čeho vybírat. Pro dámy i pány doporučuji šálu Kousek z nebe. Je to nepostradatelná věcička vašeho šatníku. Nedá se roztrhnout a jeho cena je pouhých 6 srpců a 4 svrčky. Dále mohu opět pro dámy i pány doporučit šálu šála (opět u madam Malkinové), za 7srpců a 2 svrčky.

Lehké sukýnky (hit léta) a jemně tenké kalhoty či tří čtvrťáky by jste ve svých šatnících tolerovat taky neměli. Pro dámy i pány proto doporučuji sukni/kalhoty Károvaný div. Je to opravdový hit této zimy a věřím, že si ho i oblíbíte. A cena? Na úrovni. Stojí 1 galeon, 6 srpců a 2 svrčky.

Co se týče vašich vyšňořených svršků doporučuji našim dámám velmi pěkné a hřejivé pončo, které zakoupíte u madam Malkinové za 3 galeony, 11 srpců a 2 svrčky. Cena je sice trochu vyšší, drahé dámy, ale představte si ten pocit, když se nesete po velké síni s krásným červeným pončem, jehož třásně poletují ve vzduchu. Jistě by vám všechny ostatní dámy záviděli. A také by jste si jistě našla v nejbližší době vaše obdivovatelky. A co víc si přát, že? Snad už jen obdivovatele… O:-D Pánům zas doporučuji koženou bundu u Madam Malkinové. Cena je opět vyšší: 2 galeony a 16 svrčků a opět to stojí za to. Tento svršek se hodí zvláště k podrážnění vašich nepřátel tím, že nosíte lepší oblečení než oni. Věřte mi, s tímhle mám zkušenost.

Když popojdeme do Butiku, můžeme uvidět krásný černý hábit, který stojí 2 galeony 14 srpců a 1 svrček. Ten vás jistě zahřeje. Navíc je jak pro dámy, tak pro pány.

Také vašim sovám by jste měli koupit pořádnou zásobu jídla, i nějakou pěknou klec. To víte, noci jsou chladné…

To je ale vše… Přeji příjemné zimní svátky a nohy v teple..

Komentáře

  1. 🙂 – at hledam jak hledam, v butiku žadnej černej habit neni 🙂 trošku opožděně vydanej članek 😉

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *