MK: Modelingové kratochvíle

| Vydáno:


Na náš dnešní úlovek jsme Canonem zaměřovali již poměrně dlouhou dobu. Stav konta profesora Bradavické školy čar a magie Hogwarts.czechzone.net Midara Kilahima se totiž navzdory pravidelným vysokým pokutám od inspektorky výuky držel poblíž kladné limitní nuly. Nebylo pochyb o tom, že profesor Kilahim má bokovku, což ale koneckonců u bradavických profesorů vzhledem k výši jejich výplat není nic výjimečného. Nám však bylo podezřelé, že svou druhou práci zapíral.
Naše REdakce CEnných SEnzací týdny nemohla vypátrat, jakým způsobem si profesor Kilahim přivydělává. Nevěděli to totiž pravděpodobně ani jeho nejbližší. Slečna Sirael de Gevaudan nám sdělila, že profesor Kilahim sice práci hledal, ovšem bohužel se mu ji nepodařilo najít. Pracovnice Příčné ulice přiznává dokonce i částečný podíl vlastní viny: „Vyhlédl si inzerát u prestižní trollí společnosti a požádal mě o pomoc s překladem motivačního dopisu do trollštiny. Došlo ovšem k politováníhodné chybě, kdy jsem zazmatkovala a frázi „Těším se na práci ve vašem příjemném kolektivu“ přeložila jako „Ehmrg hrmgh ehmrg“, což v doslovném převodu do lidské řeči znamená „Příšerně vám táhne z huby“. Od tohoto neúspěchu na další hledání zaměstnání rezignoval.“

Ovšem, ne nadarmo se říká, že když neletí chytač za zlatonkou, musí zlatonka za chytačem. Exkluzivně pro vás, drazí čtenáři, se nám podařilo zjistit, že panu Kilahimovi bylo nabídnuto skvěle placené místo v oblasti modelingu. Jeho zaměstnavatelem je již po dobu několika měsíců světově proslulá firma Žouželka & Žlababa.
Naši fotografové dokonce byli přítomni na speciální přehlídce spodního prádla, kde profesor Midar předváděl mimo jiné i trenýrky z limitované sedmibojařské kolekce s názvem „Síla za sedm“ (viz ilustrační foto).

Žhavé novinky z ohnivého pera.


Pro DV si vystřelil z Canonu:


Poznámka šéfredaktora: Některé zdroje, z nichž článek vychází, jsme neměli možnost patřičně prověřit. Věříme však panu Ulwarovi, že sám nejlépe ví, o čem píše. Vlastní názor na danou problematiku si musí utvořit sami čtenáři.

Komentáře

  1. !!!!!!!!!!!! – Já to věděl! Já to tušil, že to špatně přeložila! Až se mi dostane pod ruku! 🙂 Jinak příště až mě budete fotit – prosím, více zleva ano? Děkuji. 🙂

  2. – =DD Ano, mohla to ještě přeložit jako Ermhg hgrrh ehrmg, tedy „Nabídněte si maso z mé levé hýždě, je šťavnaté“ – to by bylo teprve veselé! =)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *