Nemoc číhá na každém rohu!!

| Vydáno:

Autor: Brillan Mc Bjorin

Poslední dobou jsem začala bloumat nad nemocemi, které se na škole bezpochyby začaly objevovat… Ošetřovna se hemží nepohodlnými postelemi s nemocnými, po hradě běhají studenti s ,,Pazubnicí“, kterých se většinou leknete a myslíte si o nich, že vás chtějí sníst a podobně. S nějakými příznaky bych si hlavu nelámala a ani tady nebudu popisovat druhy nemocí, ty známe všichni. Jen mě tak napadlo, kde se tu ty nemoci vlastně vzali?

Dlouho jsem hledala odpověď, ale na žádnou jsem nepřišla. Například já jsem dostala ,,Mravenčí mor“ z toho, že mě trefil potlouk. Ale co to má s tím co společného?!?

Lék na tyto nemoci se shání docela obtížně a pokud ho přeci jen najdete, jste většinou zoufalí, protože nemáte tolik peněz, pokud se tedy nenajde dobrá duše, která vám dá rostlinky jen tak. Proč se ale nedělá to, že v Příčné se tyto rostlinky objeví za nějakou ,,lidskou“ cenu?
Teď je tu další věc, která trápí nespočet studentů s těmito nemoci. Místa v ošetřovně. To, že jsou postele tvrdé a nepohodlné, to by se ještě tak nějak dalo přežít, ale objevila jsem případy, kdy se kvůli místům studenti poprali. Je to totiž dost nespravedlivé, že někteří leží hezky vepředu, kde na ně všichni vidí a někteří zase úplně vzadu, kde je nikdo nenajde. Studentům to přijde líto a perou se za svoje práva.
Já jsem ležela někde vprostřed, a když mě někdo přišel navštívit a chtěl mi něco přinést, většinou mě nenašel, protože si nikdo nepamatoval, kde ležím. A to se nestávalo jen mně.
Proto by se měla udělat místa pro všechny spravedlivě, aby se předešlo zbytečným ehm… bitkám!!!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *