Humusfresh – jarní novinka

| Vydáno:

Jaro už je za dveřmi a spolu s ním nejen nové módní trendy sezóny a jiné akční nabídky. Nyní je tu skutečný hit sezóny! Je to neuvěřitelné, ale trh ovládl nejnovější produkt vědců z Tramtárie a to skvělá, neuvěřitelná a skutečně originální žvýkačka Humusfresh.

Už vás nebaví mudlovské žvýkačky se stereotypně svěží příchutí? Nechutnají vám? Nacházíte je na botech? S Humusfresh se vám nic podobného nestane!

Humusfresh je produkt nové generace, vyroben stoprocentně na přírodní bázi, bez použití škodlivých chemikálií, „éček“, barviv a zdraví škodlivých kouzel, přesto vám svou hnědozelenou barvou a autentickou vůní bude připomínat přírodu kdekoliv a kdykoliv.

Co k tomu říkají výrobci?
Humusfresh je výrobek nové generace. Podívejme se ale nejdřív zpátky.
První lidé žvýkali byliny a žvýkat stéblo můžete někoho s trochou štěstí zahlédnout i dnes. .
Inspirací nám byli broučci Hovniválové, kteří jsou velmi významnými tvory s neobyčejnou pracovní morálkou, proto jsme se jimi nechali inspirovat a po několika měsících vyvinuli Humusfresch.
Humusfresh spojuje historii se současností. Navazuje tak na tuto tradicí žvýkat plody přírody spojenou s nejmodernějšími technologiemi zajišťujícími pevnost a přitom plasticitu
Výhodou také je, že již po několika dnech sama zetlí, takže ji stačí vyplivnout prakticky kdekoliv kromě koberce, je tedy vysoce ekologická.

Na závěr mi jeden exponát nabídli a musím říct, že pokud byste o něj někdo měli zájem, určitě napište, myslím, že na ceně se jistě domluvíme, pokud ovšem budeme muset…

Pro Denní Věštec exkluzivně, vaše externí reportérka Tina.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *