Bojíte se rádi? aneb Halloweenská stezka odvahy

| Vydáno:
Byl temný večer, poslední říjen, nejeden student nahlas křičel a strachy se svíjel. Strašidel zval ku střetu hlas, když prudký vítr lucernu zhas. O plánech Věštce šeptal podzimní vzduch, že na strašení chystá se nejen duch. Jezero chladné, hrad tichý, v koutech skryté tajemné stíny…

Máte rádi Halloween? Strašidelné příběhy, bojovky, pátrání? Máte pro strach uděláno? Pak je Halloweenská stezka odvahy to pravé dýňové právě pro vás! A nejen pro vás! I pro všechny strašpytle, kteří se však čas od času rádi pustí do výzvy a chtějí svůj strach překonat. Věřím, že i se špetkou odvahy a odhodlání jste schopni se s nástrahami, které na vás čekají, popasovat. 

Celá soutěž bude trvat od 10. 10. do 2. 11. Během této doby se každé čtyři dny někde na hradě objeví nový úkol. Umístěny budou na místech, která se nějakým způsobem pojí s tématikou Halloweenu, strašidel, hradních obyvatel. No. Upřímně… úkol může být kdekoliv napříč hradem a hledání vás pravděpodobně potrápí. Útěchou vám budiž fakt, že samotné úkoly nejsou žádný horor. Ale! 

Během vašeho putování, kdy si už opravdu nebudete vědět rady a budete v koncích, kde v daném termínu úkol najít, máte možnost požádat o radu jednu z průvodkyň. Ty vám za malou protislužbu poradí, kudy se máte vydat, abyste se dopátrali zadání úkolu. O pomoc počas trvání soutěže můžete požádat Nicolette nebo madam Amandu. Obě dobré duše slyší na d-krbu a reagují i na sovy.

 

Zahalena mlhou, obklopena keři,
svá trápení můžeš jí ochotně svěřit.
(Lesní žínka Nicolette)

 

Bělostná srst, lesknoucí se roh,
od nalezení úkolu jsi pouhý krok.
(Jednorožec Amanda)

Můžete se těšit tedy nejen na hledání po hradě schovaných pergamenů, na nichž naleznete zajímavé a různorodé úkoly, což vás během sychravého počasí jistě zabaví. Při pátrání jděte za zvukem příšer. Jakmile před sebou spatříte tento portál, jste na správném místě a čeká vás setkání tváří v tvář s nějakou nestvůrou. Stačí se jen vydat cestou vpravo. 

Vaše snažení samozřejmě nezůstane bez odměny. Za každý splněný úkol obdržíte malou či větší odměnu. Na konci na všechny, kteří splní všechny úkoly, čeká poukaz na Příčnou ulici v podobě 3 galeonů. O jeho podmínkách uplatnění budete informováni v závěrečném článku. Ti, kteří splní minimálně polovinu, obdrží obdobný poukaz v hodnotě 1 galeonu. Všichni snaživí účastníci i ti, kteří splní méně než polovinu, si za své úsilí odnesou památeční diplom

Rady můžete využít, kolikrát jen chcete, nijak neovlivňují získání hlavní odměny. Avšak vám je poskytneme nejdříve 24 hodin po vložení úkolu, abyste se sami museli trochu snažit a nepřipravili jste se o pátrání. 

Kdy soutěž začne a v jaké další dny se budou objevovat nové úkoly?
10.–14. 10.
13.–17. 10.
16.–20. 10.
19.–23. 10.
22. – 26. 10.
25.–29. 10.
28. 10.–1. 10.
31. 10.–2. 11.

Duše všímavé už tedy vidí, že na nalezení a splnění úkolu budete mít celé čtyři dny (výjimkou je poslední úkol, na ten máte pouze tři dny). U konkrétních úkolů budete mít vždy zadáno, které osobě a kam máte vypracování odeslat. Vždy to však bude jedna z výše zmíněných průvodkyň, tedy Nicolette nebo madam Amanda. Pokud budete potřebovat poradit, kontaktujte jednu z nás opět ideálně prostřednictvím sovince nebo discordu. My se pokusíme o co nejrychlejší odpověď. 

Těšíme se na všechny účastníky, kteří se rozhodnou do soutěže zapojit, ať už si nenechají ujít kompletní Halloweenskou stezku, nebo se zapojí pouze do několika úkolů. Přihlašovat se nemusíte. Pokud nám od vás přijde vypracování nebo žádost o radu, automaticky jste zapojeni. Odměny za jednotlivé úkoly vám budou zaslány průběžně, plus minus po skončení termínu. A nezapomínejte na hlavní odměny, které můžete získat za splnění všech úkolů a nadpoloviční většiny! Stojí za to! 

Během trvání soutěže se navíc také můžete těšit na články z pera Olivie Wines, která vás naší stezkou odvahy provede. Její články se objeví celkem dvakrát, tak nás nezapomeňte sledovat, ať vám něco neunikne! Třeba vás články nakopnou, kam směrovat své kroky, anebo vám alespoň strašidla, které na vás na stezce pravděpodobně číhají, představí. Učešte si husí kůži, frčíme z kopce a příští zastávka…?

Pro Denní věštec
Nicolette Marique Leroy a Amanda Wright

Komentáře

  1. Tak toto vyzerá vážne dobre! Ak nezabudnem a budem mať na to čas, rada sa zúčastním 🙂

  2. Bezvadny napad! Uz se na to hledani tesim 🙂 A nemuzu zapomenout zminit – ta uvodni basnicka je dokonala!! Cetla jsem si ji nekolikrat, perfektni 🙂

    1. Charlie, budeme se těšit na tvou účast! :)) A opravdu moc děkuji za pochvalu, moc si toho vážím! *v*

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *