Hrozivá hrozba

| Vydáno:
Co nám hrozí za hrůzu, když se stále nebude nic dít?

Jak jste si někteří možná všimli, už delší dobu je zavřená apatyka, neboť došly ingredience a není z čeho vařit lektvary pro nemocné. To by zas takový problém nebyl, kdyby nezačalo nemocných radikálně a záhadně přibývat. Po hradě najednou běhá spousta lidí se zavázanou hlavou, což je momentálně jediná léčící technika, již můžeme těm s otřesem mozku dopřát. Pro projevení lítosti přikládám pár fotografií studentů, kteří jsou aktuálně postiženi.

Osobně je mi divné, že se stalo tolik nehod právě v tuto chvíli. Nebo jsme se snad dočkali toho, že je otřes mozku nakažlivý? Jedna z profesorek dokonce vypsala soutěž, aby studenti vypátrali, kde k otřesu mozku přišla, neboť ona sama si to nepamatuje!

Jelikož některé ingredience nejsou sesbírány ani z poloviny, může se stát, že tato „nemoc“ postihne celý hrad. Jak to vím? Mám podezření díky jedné kouzelnické pohřební službě, jejichž motto „cokoliv se může stát, může se stát vám“ vidím v poslední době až příliš často. Dokonce když jsem si kupovala brk, bylo to na něm vyryto!

Také jsem zaslechla pár drbů, jež říkaly, že se ani nepočítá s tím, že bude celohradní sbírka kompletní, a právě proto se otevřel předmět, kde se bude vyučovat kouzelnická první pomoc – kdyby náhodou.

Tímto článkem bych také chtěla apelovat na ty, kteří nejsou tak lakomí jako já, aby přispěli do celohradní sbírky, protože se jistě něco chystá a my tomu můžeme předejít!

Pro Denní věštec
Clea Haliová

Komentáře

  1. Hm…já bych šel chytat trakaře. Třeba některý z nich povede zázračný lék! 😀

  2. Kéž by si to lidé vzali k srdci. Stále ještě zbývají dvě koleje, které mají pocit, že se jich tento problém netýká.

    1. Kdybych chtěl být hodně kousavý, připomenu jistou věc, myslím, že mnohem zajímavější než bylinky, která by ti velmi názorně ukázala jak to vypadá, když nějaká kolej má pocit, že se jí hradní problém netýká. Ale dělat to nebudu, zvlášť proto, že jsi ji nejspíš tehdy nemohla ovlivnit. S nesmyslnými soudy bys měla šetřit 😉
      Opravdu nepokládám termíny typu „zdá se mi, že by to už mohlo být“ za nějak směrodatné stran zájmu ostatních kolejí o problém.

    2. Tenhle komentář rozhodně není na místě, pokud nemáte skutečné informace, slečno. Nebo si nedokážete věci z výpisu domyslet.

      1. Ke všemu, když jsme to, pokud se dobře pamatuji, rozebírali na letňáku a já vám osobně říkala, že to posílali už zpočátku, když tahle akce vznikla.

  3. ..protože modrá kolej má, co se celohradních akcí týká, křišťálově čistou pověst! 😀

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *