Co by kdyby?

| Vydáno:

Domácí skřítci a kočky – tak často pomíjené téma. A proč by se taky někdo staral o svého otroka, koho zajímá, jak se cítí jeho mazlíček v přítomnosti domácího skřítka?

Všechny ty, kteří mají doma kočku a domácího skřítka, uklidním:
domácím skřítkům kočky nevadí a kočkám nevadí domácí skřítci. Nevadí si tak moc, že z nich mohou být kamarádi a dokonce spojenci. A když si vezmete, že oba mají nějaké ty kouzelné schopnosti a započítáte do toho kočičí chytrost, vyjde vám něco, co by týrače domácích skřítků a koček mohlo stát hodně.

A co by to znamenalo pro kouzelnický svět, kdyby kočky vymyslely, jak osvobodit všechny domácí skřítky a skřítci by už měli dost otroctví?
Nejspíš by vytvořili Skřítko-kočičí odboj. Pro kouzelníky by to znamenalo válku a četné ztráty. To už by nebyla vzpoura skřetů, kteří neoplývají žádnými kouzelnými schopnostmi, ale vzpoura vychytralých zvířat ve spojení s relativně mocnými kouzelnými bytostmi. Se vší pravděpodobností by v zážehu války vzplanul kouzelnický svět.
Kouzelníci by se snažili najít pomoc u obrů a další humanoidní havěti, zatímco Skřítko-kočičí odboj by hledal podporu u gryfů, hypogrifů, pegasů a dalších neuvěřitelných zvířat.
To, co by zbylo po kouzelnících, by se vešlo do krabičky od bertíkových fazolek tisíkrát jinak (a byly by tam tisíce kouzelníků) a to, co by zbylo po odboji, by se vešlo do obálky huláku (aby nám to do konce života (nebylo to zrovna nejdéle)vyčítali). Celý kouzelnický svět by byl v troskách.
Ale nezoufejte, aspoň by mudlové, už nemohli nikdy objevit kouzelnický svět a nějaká ta číča, nebo skřítek by to zcela jistě přežili. A taky, zatím jsem slyšel jen o jednom skřítkovi, kterému sloužení začalo lézt na nervy (Doby). A kočky se s domácími skřítky ještě nesetkali, takže je to v suchu, ne?

Autor: Micki Iceage

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *