Turnaj Shnilé dýně: 2. úkol

| Vydáno:
Milí čtenáři Denního věštce, Turnaj Shnilé dýně je opět tu, tentokrát s druhým kolem svých nástrah. Jste zvědaví, jak si při hledání cesty do Smrduté bažiny poradili naši odvážlivci? Chcete se sami zapojit? Jste zvědaví, co si dýně připravila tentokrát?

Celkem 8 z vás úspěšně složilo kousíčky mapy a vydalo se na cestu přes hory a doly, aby tam našli naději na odměnu ukrytou v Shnilé dýni, či svoji zkázu. K naší potěše nikdo při svém putování nezahynul. Pro ty z vás, kdo by se chtěli vydat v jejich šlépějích, mapu už v celistvém stavu přikládáme.

Při své cestě pak stateční kouzelníci hledali také písmenka, kterými by obměkčili kostlivce, aby jim v druhém kole poradil. Oním slůvkem nebylo nic jiného než dávno ztracené kostlivcovo jméno JACK, kdo by ostatně neznal slavného Jacka O ‚Lanterna či Skellingtona? Ten náš má od obou něco a po obou jméno!

Jmenovitě si po prvním kole cestovatelé vedou takto:
Alf Wolfmoon:
Angelica Arless:
Annie Reprobate:
Barbara Arianne Lecter:
Filius Orionis:
Hekatea Centaurix:
Narcisse Cinerea:
Patricia Baloure:

DRUHÝ ÚKOL

Nyní je ta pravá chvíle představit si druhý úkol. Kostlivec byl obměkčen a zde před vás předkládá svou kostlisměrku, písmenka rozházená po Smrduté bažině tak, abyste mohli bezpečně projít mokřadem a ze zbylých písmen následně složit indicii, co po vás bude Smrdutá dýně chtít při závěrečném kole.

A co od vás požadujeme my?
1. vyřešit kostlisměrku
2. objevit v ní skrytou indicii pro třetí úkol

Vyřešenou kostlisměrku a ukrytou tajenku zasílejte opět do našeho externího sovince dvsovinec@gmail.com až do 22. října včetně. Za vaše úspěchy opět obdržíte určitý počet kůstek, které v závěru turnaje ukáží, kdo bude ten, který objeví nejskrytější poklad v nitru kouzelné dýně, a kdo si sáhne jen těsně pod slupku nebo do hromady hnijícího slizu.

Jestliže se chcete na cokoli zeptat, učiňte tak zde v komentářích, nebo mě kontaktujte hradní sovou (Nerys).

Pro Denní věštec
Nerys Heliabel Ghostfieldová a Martin Lerelin

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *