Soubojový klub praská ve švech

| Vydáno:

Legendární soubojový klub – donedávna jen výsada profesorů – nyní téměř praská ve švech! Doby, kdy se zde souboje kouzelníků odehrávaly jen párkrát za den, jsou nenávratně v propadlišti dějin Bradavického hradu.

Dnes se za jeho zdmi odehrají stovky dramatických zápasů. Chvíle, kdy je zde naprosté ticho, jsou vzácné jako jezerní víly na poušti. Téměř každý student od 3. ročníku a výše usilovně sbírá bojové zkušenosti pro další postup na vyšší úroveň. Napínavé souboje se však neodehrávají jen mezi studenty. Velmi časté bývají zápasy studentů s profesory. A není se co divit! Toto je jedna z mála legálních možností jak fialovému lidu dát do… Na vyučenou .-) Kdo by se nechopil příležitosti, že?



A tak zatím co se starší studenti předhánějí v nebezpečnosti, počtu zkušeností či vyhraných zápasů, ti mladší se tlačí na dveře do klubu a toužebně doufají, že i oni dostanou tu vzácnou šanci pozvednout hůlku a svést sveřepý zápas se spolužáky nebo profesory.



Je však otázkou, jak dlouho vydrží prostory soubojového klubu takový nápor kouzel. Produpané koberce se již musely několikráte měnit, zdi se opravují co týden, ale bude to stačit?



Teď mě prosím omluvte, chybí mi 42 zkušeností na další kouzlo…

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *