Turnaj Shnilé dýně: 3. úkol

| Vydáno:
Milí čtenáři Denního věštce, čas Halloweenu se pomalu vkrádá do naší přítomnosti stejně jako lezavé počasí pod naše hábity, je tedy ta pravá chvíle na to, abychom vyhodnotili druhý úkol Turnaje Shnilé dýně a představili si úkol třetí a poslední. Těšíte se? Naše trio, „parfémovaná“ dýně, vybělený kostlivec i sametový netopýr, rozhodně ano!

Se záludnou kostlisměrkou a blouděním v močálu se popralo hned šest statečných, až kostlivec zacvakal zuby nadšením, div si je nevylámal, že to všichni zvládli bez jediného klopýtnutí a ve Smrduté bažině nikdo nezahynul. Výborně!

Indicie k tomu, co po vás bude Shnilá dýně požadovat, zní:: STRAŠIDELNÁ KOLEDA

A jak se mají kůstková konta soutěžících po dvou turnajových kolech?

Dvěma úkoly úspěšně prošli:
Alf Wolfmoon:
Angelica Arless:
Barbara Arianne Lecter:
Filius Orionis:
Hekatea Centaurix:
Patricia Baloure:

Úspěch v jednom úkolu si zatím připisují:
Annie Reprobate:
Narcisse Cinerea:

TŘETÍ ÚKOL

Jste zvědaví, co vás čeká v třetím úkolu? Indicie už napověděla, že půjde o strašidelnou koledu. Nebude to však koleda ledajaká. Dýně miluje… Nu, miluje cosi, co budete muset do své koledy zapracovat, abyste ji nadmíru potěšili. Na pomoc vám přichází červík našeptávač, který ve dne i v noci kutal chodbičky v chladné hlíně, aby vám prozradil nejen ono kouzelné slůvko, ale aby vám zároveň napověděl, kudy se rukou hbitou a nenechavou nejlépe v závěru prohrabete k těm nejhlouběji ukrytým pokladům naší čarovné dýně! Kéž je vám červíkovo bludiště pomocí, nikoliv hrobem všech nadějí!

Co je třeba pro splnění třetího úkolu?
1. najít správnou cestu bludištěm a objevit s její pomocí tajné slovo
2. stvořit za pomoci tajného slova vlastní strašidelnou koledu (slovo může zaznít v textu i mezi řádky, v tématickém zaměření koledy, koleda nechť je veršovaná, v délce 6 až 16 veršů)

Bludiště s naznačenou cestou, tajné slovo a vaši strašidelnou koledu dychtivě očekáváme v našem externím sovinci dvsovinec@gmail.com až do 29. října včetně. Opět získáte určitý počet kůstek, s jejichž pomocí dosáhnete hlouběji do hnijících útrob dýně, možná až tam, kde ukrývá své nejvzácnější poklady.

Své štěstí mohou zkusit i ti, co se prozatím neúčastnili. Pokud se chcete na cokoliv zeptat, učiňte tak zde v komentáři, nebo mě kontaktujte hradní sovou.

Pro Denní věštec
Nerys Heliabel Ghostfieldová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *