Turnaj Shnilé dýně: Zakončení

| Vydáno:
Letošní Halloween byl velkolepý a také velkolepě vyčerpávající, pořádně jsem se z toho děsuplně krásného řádění vzpamatovala až nyní. Dýně, kostlivec i netopýr už jsou sice dávno pryč, za sebou kromě slizu a zábavy ovšem zanechali také výsledek Turnaje Shnilé dýně – řádku obdarovaných statečných obyvatel hradu. Jste zvědaví, kdo prošel i třetím kolem, kdo si natrénoval koledování na ten slavný den s velkým H a co si kdo z nich odnesl pro radost?

Skrze záludné bludiště se vedeni červíkem vydali tři odvážlivci – Alf Wolfmoon, Barbara Arianne Lecter a Patricia Baloure. Navíc si každý z nich připravil i krásnou koledu inspirovanou tajenkovým slovem POTVORA, při jejímž poslechu se nitro naší dýně proměnilo v hotový rosol.

Kůstková konta tak na konci turnaje ukázala, kdo se s jejich pomocí povrtá pod slupkou, kdo najde svou odměnu někde ve středu dýně a kdo se prohmatá až na úplné dno.

Alf Wolfmoon:
Barbara Arianne Lecter:
Patricia Baloure:
Angelica Arless:
Filius Orionis:
Hekatea Centaurix:
Annie Reprobate:
Narcisse Cinerea:

Dýně odhalila své tajemství a každý si z ní něco vytáhl.Čím byli naši hrdinové odměněni? Uvnitř bylo hned několik různých věcí – hezké oblečení, strašidelné doplňky i kouzelné sladkosti, které vám vyčarují děsivé oči nebo trčící kosti z uší. Neplánovaným bonusem samozřejmě byla ta pravá vůně dýní a Halloweenu, kterou si všichni odnesli na rukou!

Nezbývá než poděkovat všem, kdo se turnaje zúčastnili, byla to radost nejen pro Shnilou dýni a její přátele, ale i pro nás z Denního věštce. A, jak věříme, snad i pro vás, naše věrné čtenáře.

Pro Denní věštec
Nerys Heliabel Ghostfieldová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *