Merlin opět mezi námi?!

| Vydáno:

Žijeme ve světě kouzel a magie, to všichni víme. Ale existuje i neprobádané odvětví magie. Co třeba taková reinkarnace? Já s ní mám zkušenost. Poslechněte (respektive přečtěte si) můj příběh.

Byla hluboká noc a ještě ke všemu začalo pršet (no dobře, bylo pět večer a začalo mírně mrholit). Já jsem se nacházela v mudlovském podniku a utírala jsem sklenice. No jo, nevyplácí se mít za rodiče mudly. Ale co jeden nadělá. Všechno probíhalo naprosto normálně a já jsem umírala nudou.

Když tu se rozletěly dveře a dovnitř vstoupila podezřelá persóna. Dotyčný měl na sobě hábit, špičatou čapku a celkově vzato budil dojem, že je kouzelník. Štamgasti se pochechtávali a naši mě probodávali podezřívavými pohledy. Několikrát jsem je ujistila, že ho fakt NEZNÁM a vyrazila jsem k němu pro objednávku.

Chlápek mezitím začal blábolit něco o Ministerstvu kouzel, tak jsem uznala za vhodné ho zneškodnit (vyhodit) dříve, než vykecá úplně všechno. Naštěstí z něho byla cítit whisky, takže ho nikdo nebral vážně.

Když jsme byli venku, tak se začal chovat ještě podivněji a říkal něco ve stylu: „Vidím barevný kruhy, vony se točéééééj!“ A pak začal zpívat píseň z oblíbeného mudlovského večerníčku Včelí medvídci. To mne znepokojilo. On mně ale chytl za paži a velice dlouhým vyprávěním se mi přiznal, že je převtělením Merlina, jeho teta je král Artuš a pak mi oznámil, že já jsem podle všeho chobotnice zkřížená s klokanem. To mne velice znepokojilo a zároveň hluboce urazilo, načež jsem poslala spěšnou sovu k Mungovi, jestli nepostrádají chovance a zároveň na Ministerstvo, jestli sem nemohou poslat nějaké bystrozory.

Mezitím jsem se ho snažila zdržet, což nebylo tak těžké. Posadila jsem ho ke stromu, ukázala prstem na kůru a řekla: „Hele, vlnící se duha!“ Načež chlápek začal důkladně zkoumat kůru a přikyvovat.

Vyčkala jsem příjezdu bystrozorů a ti zjistili, že dotyčný je neblaze proslulý zloděj Eda Čórkař. Takže žádný převtělený Merlin. Navíc měl v krvi téměř smrtelné množství mudlovské drogy pervitinu, navíc smíchané a alkoholem.

A jak to s panem Čórkařem dopadlo?
Odvezli ho na záchytku, aby vystřízlivěl a vzpamatoval se z drogy. Ke vzpamatování nedošlo, jelikož mu tato kombinace poškodila mozek a nyní se léčí U Sv.Munga. Léčitelé říkají, že poškození je nevratné.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *