Vánoční soutěž

| Vydáno:
Venku to sice napůl vypadá ještě jako podzim, ale stačí se podívat do kalendáře a je nám nad slunce, které poslední dobou sice není moc vidět, jasné, že Vánoce už jsou skoro za rohem. No, možná ne hned za rohem, ale za nedalekou zatáčkou určitě. Nerada bych vám letos upřela možnost prosincové prokrastinace u oblíbené hry, a tak jsem tu já a každoroční Vánoční králíčkovská soutěž!

Nováčci, napněte svá sluchadla, stařešiny si to zopakují, aneb o co jde? Na jedné mudlovské stránce chytili králíčka, pana Ušáka, a ten se snaží skákáním do nebe vysvobodit ze svého zajetí. Ještě se nám to sice nepovedlo, ale já věřím tomu, že letos už to fakt vyjde. Jděte tedy, prosím, na TUTO STRÁNKU a zkuste naskákat co nejvyšší skóre. Poté, co nedejbože necháte králíčka padat dlouhým volným pádem zpátky do zajetí, naskočí vám finální skóre.

Potom už stačí výsledek jenom printnout, dodat k tomu vaše ctěné jméno a datum a poslat to na  vanocnikralicek@gmail.com do 22. 12. 23:59. Z došlých printů beru „Your Score“,“Previous High Score“ mě nezajímá. Printů můžete poslat i několik, nakonec započítám tu nejvyšší hodnotu.

A proč to dělat? Protože je potřeba osvobodit pana Ušáka! A taky je to hezky zasněžené, s hudbou… ale je to soutěž! Takže budou i ceny. Nejlepší skokan si zaslouží finanční odměnu, která se jistě před svátky bude hodit, a nějakou tu drobnost obdrží každý účastník. V případě jakýchkoli dotazů posílejte sovy a hlavně se bavte!

Pro Denní věštec
Any Dawson

P.S. Organizátorka ani Denní věštec neodpovídají za vznik případné závislosti. Hra na vlastní nebezpečí!

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *