Krásné gesto vítěze?

| Vydáno:
Malá čarodějka stále ještě školou nepovinná kouzlila jako dospělá v Novém Městě na Moravě před zraky tisíců mudlů. Trest jí nehrozí.

Nové Město na Moravě přilákalo tisíce mudlů a stovky kouzelníků a čarodějek na světový pohár v biatlonu. Biatlon je mudlovský sport spočívající v jízdě na speciálních prkénkách (běžky) a střelbě kovových projektilů z pistole (metač kovových projektilů) na terče. Tento zimní mudlovský sport si získává stále větší oblibu i díky úspěchům českých reprezentantů.

Mezi tisíci příznivců tohoto sportu byla i malá čarodějka, která se s rodinou přišla podívat na své favority. Po skončení závodu byla zřejmě nadšená a nabitá energií. V nestřeženém okamžiku se jí podařilo očarovat nejlepšího závodníka matoucím kouzlem. Kouzlo bylo stejně silné, jako by jej vyčarovala dospělá schopná čarodějka. Sportovec Martin Fourcade jí pod vlivem kouzla při cestě na tiskovou konferenci předal svoji čerstvě získanou stou medaili.

Pracovníci ministerstva kouzel se společně s rodiči pokoušeli o vrácení medaile, ale byli odmítnuti. Dívčino matoucí kouzlo bylo velmi silné, a tak si mohla ze závodů kromě krásných zážitků odnést i zlatou medaili krále biatlonu Martina Fourcada.

Ministerstvo kouzel vydalo následující prohlášení:
„Situace okolo kouzlení nezletilé čarodějky v přítomnosti mudlů byla vyšetřena a bylo rozhodnuto, že se sice jedná o přestupek, ale vzhledem k obrovským emocím doprovázejícím sportovní utkání nebudou rodiče předvoláni k přestupkovému řízení. Situace byla pro mudly vysvětlena jako akt milého a krásného gesta vítěze.“¨

Pro Denní věštec
Martin Javor

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *