Předpověď počasí z Veverčího oříšku

| Vydáno:
Když se podíváte z okna, co vidíte? Žlutou trávu, někde bláto a co třeba sníh? Ne? Nepatříte mezi ty šťastné, kteří budou mít bílé Vánoce? Nezoufejte! Tak zle zase nebude!

Hned na začátek je třeba upozornit, že sněhu se nedočkáme… aspoň ne v dohledné době. Sněhová mračna se prý bojí nad naše končiny zavítat, takže máme smůlu. Věšet se však nemusíte, sníh bude alespoň na horách, jinak by to prý ani nebyla zima. Tak uvidíme.

My v nížinách si budeme muset vystačit s rozbředlým cosi, protože teploty se budou pohybovat od -5°C do +5°C. Někde to tedy může klouzat. Po ránu dávejte pozor! Hrozí omrzliny nebo dokonce přimrzliny! Totéž varování platí i pro hráče famfrpálu, kteří by si měli zvlášť dávat pozor, aby na svých košťatech nezůstali sedět až do jara! I když v téhle nezimě…

Ani sluníčko se na to nebude moct dívat, takže bude hnusně, bude pod mrakem a hrozí depresivní nálady. Kdo by chtěl slunce, nechť se uráčí odcestovat do teplých krajin!

Vítr nám také nebude dělat radost. Bude se nám krást pod kabáty a pod hábity. Bude nás štípat do tváří a tropit neplechu. Děti by ven rozhodně neměly chodit samy a totéž varování platí pro starší osoby, u kterých hrozí, že by je vítr poslal k zemi, kde by následně hrozilo přimrznutí.

Alespoň bio zátěž bude milosrdná. Uvidíme krásnou 1, takže obtíže nebude mít nikdo, ale znáte to, za nikoho neručíme!

Každopádně se raději připravte i na nejhorší, protože teď to ještě vypadá docela dobře, ale zítra… zítra už nemusí!

Krásné svátky, hodně pohody a pamatujte! Nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *