Svátečně vánoční luštění – vyhodnocení

| Vydáno:
Nový rok před vás, naši čtenáři, jistě položí mnoho nových luštitelských výzev, nyní se však potěšme jedním luštitelským vyhodnocením. I ve svátečním čase se, což nám udělalo velkou radost, našlo několik z vás, kdo se s odhodláním pustili do boje s písmenky a naše svátečně vánoční luštění rozlouskli tak lehce jako vlašský oříšek.

Po vyškrtání všech svátečně laděných slov jste mohli získat tajenku DÁREČKY. A přesně to tu budeme dnes nadělovat těm, kdo se k tajence úspěšně dopracovali.

Chodící sněhové štěstí v podobě sněhuláčka Olafa doputuje k nohám Any Dawson. Náušnice Radostný odraz svátečně ozdobí ouška Angie Claire Silvery, stejně tak náušnice Stromečky okrášlí ouška Vicky Charmant. Fleutýnky pomocník číslo 1 bude k službám Patricii Baloure a panáček Kristoff se nadšeně vrhne do každého dobrodružství po boku pana profesora Filiuse Orionise. Kéž dárečky udělají radost nejen ve svátečním čase!

Někdy příště opět na luštěnou!

Pro Denní věštec
Nerys Heliabel Ghostfieldová

Komentáře

  1. Rovněž děkuji nejen za krásné náušnice, které mi už visí na ouškách, ale i za organizaci této soutěže. 🙂 Pěkně jsem si u ní odpočinula!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *