Předpověď počasí z Veverčího oříšku

| Vydáno:
A je tu zas ten… ne, počkat, Vánoce už jsou dávno pryč. Ale sníh furt drží, co? A co myslíte, bude držet i dál? Nebo přijde obleva století? Už konečně budeme moct vytáhnout méně načechrané oblečení? Pojďme se na to podívat!

Než se rozhodnete číst dál, přesvědčte se prosím, že jste si vzali léky na vysoký tlak, že vám není špatně nebo si alespoň sedněte… ne, dělám si legraci, zas tak zlé to nebude. Asi…

Sluníčko nás totiž potěší svou poměrně častou společností. Bude svítit, bude nás hladit na tváři i na duši, ale hřát… hřát nebude. Merlinužel, po tom hnusně parném létě musí prostě načerpat nové síly, a to holt chvíli trvá, takže si budeme muset počkat.
Jisté je alespoň to, že nebudeme trpět nedostatkem světla! Nejvíce světla si užijí ve věžích Nebelvíru a Havraspáru, kam bude slunce nakukovat od rána až do večera, a také profesoři s kabinety otočenými směrem k jezeru budou muset použít zatemňovací kouzlo.

A protože se na nás bude často usmívat sluníčko, neočekáváme příliš bouřkových mraků. Pokud někoho naštvete a bude z toho blýskanice, tak to prosím není náš problém, podle našich nejnovějších údajů prostě z nebe nic padat nebude. Ne, opravdu ani body, srpce nebo trakaře.

Ovšem pozor! Vát bude silný jihozápadní vítr, který by místy mohl dosahovat rychlosti až 67 mp (magické povětrnosti), a to je opravdu hodně! V důsledku takto silného větru, hlavně v oblasti nad Hannibalovým jezerem, je možné, že budou padat zmrzlé žáby nebo ďasovci. Pokud tedy nemusíte, nechoďte na procházky se svými domácími mazlíčky, nevenčete své svěřence nebo kamarády a už vůbec nelezte na koště!

Venkovní teploty budou totiž, když zrovna nebude ej foukat větor, pod bodem mrazu. A to hluboko. Tak hluboko, že magické ukazatele se mohou mírně zbláznit a mudlovské pro změnu neukáží vůbec nic. Pokud zrovna ej větor foukat bude, pak očekávejte, že vzduch zamrzne! Neptejte se nás jak, to už je pokročilá mudlovská magie.

Zbývá nám už jen, abychom si řekli, jaká bude biozátěž a geomagnetické zatížení.
Tak bio zátěž bude krásných 6! To znamená, že mohou nechtěně vypadávat vlasy těm, co si je pravidelně netrhají, nebo můžete pociťovat lehké nadýmání. Geomagnetické zatížení bude na 1. stupni, ale vůbec vás to nemusí zajímat, je to totiž úplně k ničemu.

Tak se mějte prostě krásně a nezapomeňte – Nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *