Další školní rok je tady a s ním přišly radosti i starosti

| Vydáno:

A je to tady. Další školní rok mučení, učení, zkoušení a profesorů křičení.

Další rok, který nám přinese mnoho překvapení, mnoho starostí i radostí, mnoho bodů, galeonů a také mnoho soutěží. Uskuteční se další klání o školní pohár. Znovu se bude lítat o 106 při utkáních o famfrpálový pohár. Někteří z nás budou bojovat o NKU nebo o OVCE. A někteří budou bojovat jen o to, aby dokončili školní rok. To vše a ještě mnohem více se bude dít celý školní rok v našem kouzelnickém světě.

Ovšem nezapomínejme ani na mudlovský svět. Také zde to bude boj dobra a zla, boj profesor versus žák. Mnozí z nás budou bojovat o dokončení základních škol, o složení maturit (mezi nimi mimochodem i já), o přijetí na střední a vysoké školy a ještě o spousty dalších věcí.

Proto vám, žákům a studentům přeji pevné nervy, hodně trpělivosti, pevné zdraví a hodně všeho nejlepšího, aby jste to zvládli. A profesorům vlastně totéž a navíc ještě zdravé oči na opravování písemek a pevnou ruku až budete psát známky na naše testy.

A malé povzbuzení pro studenty nakonec. Studenti z celé ČR držte se, teror profesorů nebude trvat věčně. Myslete na každý víkend, na každé prázdniny a na každé volno. A hlavně držte při sobě. Společně to zvládneme a než se nadějeme budeme slavit konec školního roku.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *