Předpověď počasí z Veverčího oříšku

| Vydáno:
Březen, za kamna vlezem. Duben, ještě tam budem. Nebo že by ne? Přátelé, radujme se! Zima asi skončila!

No, ne tak docela. Pravdou je, že naše kouzlometeopřístroje se maličko…. porouchaly, a tak na řadu přišlo věštění! Věštění z mraků, prosím pěkně!

Nuže, veliký mrak ve tvaru pana ředitele bez kachničky ve vaně zcela jasně dokazuje, že se nad námi stahují mračna. Veliká mračna. Nikdo ale zatím neví, jestli budou sněhová, nebo dešťová. A protože mudlové tak rádi tvrdí, že od 1000 metrů nad mořem bude sněžit, přisvojme si totéž!
Takže! Ve vysokých horských oblastech můžeme očekávat prudké vánice, v nížinách zase silné lijáky, a dokud pan řídící kachničku ve vaně mít nebude, čekají nás závěje a potopy!

Ovšem zahlédli jsme i mrak tvarem připomínající velblouda, který k nám na oblohu přinese sluníčko. Můžeme proto čekat, že bude polojasno, s občasnými silnými lijáky nebo sněžením.

Mrak ve tvaru obráceného kříže zase podle jasnovědců znamená, že se můžeme těšit na vysoké, skoro až letní teploty! Že by to slunce tak pálilo?
Nějak ale pořád nemůžeme přijít na to, jak se to slučuje se sněžením, ale podle našich zpráv (mudlovských zpráv) bude teplota někde okolo nuly. Šály zahoďte, rukavice též, nebudou potřeba.

Čtvrtý mrak v pořadí, rozfoukané kávové boby (taková škoda), podle všeho ukazuje na jednoznačně silný západní vítr! Pokud budete cestovat k našim západním sousedům, půjde to hladce. Cesty na východ doporučujeme odložit na příhodnější dobu. Vítr to bude navíc díky vysoké hladině kofeinu hyperaktivní, proto předpokládáme občasné výskyty hurikánů, lokálně i tornád.

Poslední mrak, indián kouřící dýmku, je zcela jasným varováním pro všechny alergiky, astmatiky a jiné kašlaly, že bio zátěž bude vysoká. Odhadem tak na úrovni 6,78! Nevycházet, nechodit, ležet a odpočívat! Pak bude všechno jistě dobré!

Jak vidíte, počasí lze předpovídat skutečně… z čehokoliv, nicméně za případné změny neneseme žádnou odpovědnost, pro tentokrát předpověď berte prosím s rezervou.
Za vzniklé případné potíže se neomlouváme!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *