Leprikónské luštění

| Vydáno:
Milí naši čtenáři, redakcí se nám prohnala divoká skupinka leprikónů doslova pukající blahem, sotva se stihli ovívat svými kloboučky, když nám předávali jedno duhové luštění pro vás. Poperete se o své štěstí, nebo necháte duhu zmizet, aniž byste zkusili zjistit, co je na jejím konci nachystáno pro ty nejodvážnější?

Úkol je to snadný – stačí z osmisměrky vyškrtat všechny symboly štěstí ze všech možných koutů světa a také pár slůvek spojených s životem leprikónů, abyste ze zbylých písmenek poskládali tajenku. Tedy za předpokladu, že si na vás v osmisměrce leprikóni nenachystali nějaký ten chyták, popř. chybičku, jestliže ji tvořili pod vlivem bujarého hodokvasu.

A na co se můžete těšit? Nu, to se teprve uvidí, zda si o aprílu odnesete nějakou tu skutečnou odměnu, nebo jen uhlí přeměněné ve zlato na pouhý jediný den, či snad nějakou věcnou památku na leprikóny…


Slova k vyškrtání:

bambus, beruška, buddha, cvrček, čtyřlístek, delfín, duha, jeřáb, jmelí, klíč, koláček, kominík, lak, mince, podkova, prasátko, ruka, safír, sekera, slon, šupina, tlapa, trysk, třpyt, um, vážka, zvon, žalud, žebříky, želva


Tajenku i vyluštěnou osmisměrku nám zasílejte do redakčního sovince dvsovinec@gmail.com až do 30. března včetně. Mnoho štěstí!

Pro Denní věštec
Nerys Heliabel Ghostfieldová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *