Hledá se Gustav Palička!!!

| Vydáno:

Jeden z nejslavnějších spisovatelů je od včerejšího večera pohřešován! Vyšetřovatelé žádají veřejnost o pomoc…

Jistě všichni znáte Gustava Paličku, nositele Korbelovy ceny za literaturu. Právě tento famózní literát je od včerejšího večera pohřešován. Ministerstvo kouzel dokonce zbudovalo speciální vyšetřovací tým, který by měl napomoci k Paličkově nalezení. Jak se však zatím zdá, nebude to vůbec nic lehkého…
Palička byl naposledy spatřen včera ráno, kdy se údajně chystal k dokončení své velmi dlouho očekávané knihy David Copperfield- kouzelník nebo zrádce? Jak je již z názvu patrné, toto dílo je velmi kontroverzní a obsahuje dosti odvážné teorie, které mohou nejednomu člověku pořádně nadzdvihnout mandle.
Tato skutečnost také přivádí vyšetřovatele k teorii, zda do tohoto záhadného zmizení nemohou být zapleteni lidé z okruhu kolem zmíněného Copperfielda, které by mohla Paličkova kniha teoreticky poškodit. Tuto teorii totiž utvrzuje i to, že spolu s Paličkou zmizel i onen rukopis, jenž měl vyjít koncem tohoto roku a vydavatelé i kritici ho považovali za budoucí „nejčastější dárek“ těchto Vánoc.
O vzniklé situaci a stavu vyšetřování Vás budeme samozřejmě pravidelně informovat. Pokud byste měli o panu Paličkovi a jeho záhadném zmizení jakékoliv informace, kontaktujte, prosím, okamžitě naší redakci nebo ministerstvo kouzel.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *