Prevence proti zimě

| Vydáno:

Blíží se nám zimní časy. I když si někteří říkáte, jestli na to plašení není ještě brzo, já povídám není. Všechno naznačuje tomu, že to zima bude. Nevěříte?

Když vykouknete ze všech kolejních oken, uvidíte šedavé mraky a ven se chystá jen málo kdo. (Teda až na aktivní studentky, a některé studenty, kteří bez Příčné ulice nevydrží ani den.) I když mudlové ničí vše, co se dá a „Globální oteplování“, jak to nazývají, se šíří nezvratnou rychlostí, zima se stále nedá zastrašit.

Po celém hradě vzniklo plno fám, které říkají, že zimu mají na svědomí nový přívrženci černé magie. Ale, ať je to tak, nebo se prostě příroda bouří, my proti tomu máme řešení!

Pokud nechcete strávit celé vyučování na ošetřovně, (Vy co chcete, zařiďte se přesně naopak!) řiďte se následujícími pokyny:

1.Čím více oblečení, tím lépe!

Na Příčné ulici se podle toho už zařídili a každý den vkládají nové a nové oblečení, tak proč toho nevyužít? Navíc, podle počtu kusů a elegance, se dá zjistit, koho by jsme si měli mezi studenty vážit.

2.Topit.

Je to praktická prevence, dá se tím vydělat nějaký ten svrček a ŽT má o brigádníka více.

3. Navíc k této příležitosti, prevenci proti zimě, objevilo se nové kouzlo na přivolání hřejícího ohníčku! Naučte se ho:


V jeho dlaních zima taje a mizí,

jeho úsměv rozpustí i srdce ryzí.

Jeho zpěv nahání sněhu strach,

jeho dotek promění všechen chlad.


Je to mocný pán a dobrý sluha,

všechno tmavé před ním lehá.

vyvolávám nyní tento živel,

ať poslouží mi, jak bych chtěl!

Jak jste jistě zjistili, nic těžkého na tom není. A já vám už jen přeji, příjemné strávení chladných podvečerů v kolejním duchu!

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *