David Copperfield v Azkabanu!!!

| Vydáno:

Gustav Palička zatím nebyl nalezen, ale speciální vyšetřovací tým ministerstva kouzel odhalil skupinu lidí zabývající se nelegální činností, v jejímž čele stál kontroverzní David Copperfield. Několik osob, včetně zmiňovaného Copperfielda, bylo převezeno do Azkabanu. Vyšetřovatelé doufají, že jim tato skutečnost pomůže pana Paličku co nejdříve najít.

Před několika dny jsme Vás informovali o záhadě týkající se veleslavného spisovatele Gustava Paličky, jenž ve středu večer (tj. 19.9.) zmizel. Již od počátku pátrání měl ministerský vyšetřovací tým podezření, že by toto zmizení mohlo mít spojitost se zmizením jeho rukopisu právě připravované knihy: „David Copperfield – kouzelník nebo zrádce?“. Jak se zdá, toto podezření se nakonec potvrdilo, jelikož dnes v brzkých ranních hodinách byl zmíněný Copperfield spolu se svými kumpány převezen do Azkabanu, kde bude pod dohledem mozkomorů podroben výslechu.
Jak se zdá, únos pana Paličky není zdaleka jediná věc, ze které je momentálně Copperfield obviněn. Vyšetřovací tým zjistil, že skupina, jejímž je Copperfield bossem, se zabývá kouzlením před mudly!!! Ano, vidíte naprosto správně, opravdu, kouzlením před mudly, možná přesněji řečeno kouzlením pro mudly. Ptáte se, jak je to možné? To nám bohužel nebyl nikdo schopen vysvětlit, jelikož ihned po zjištění této skutečnosti bylo na případ uvaleno embargo. Ale nám se podařilo zjistit, že do Azkabanu bylo spolu s Copperfieldovými kumpány převezeno několik lidí z ministerstva kouzel. Zdá se tedy, že tento, dá se říci, gang měl asi docela dlouhé prsty.
V naší redakci jsme se rozhodli udělat menší průzkum mezi mudly, abychom zjistili, jak moc byla Copperfieldova nelegální činnost vážná a v jakém byla rozsahu. Došli jsme k naprosto skandálním výsledkům!!! Davida Copperfielda zná osm mudlů z deseti. A mezi jeho nejslavnější kousky patří například zmizení vlaku. Podle tohoto se dá soudit, že slavný pan Copperfield se nejspíš z Azkabanu jen tak nedostane.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *