Předpověď počasí z Veverčího oříšku

| Vydáno:
Velikonoce… svátky klidu a pohody. Pokud přemýšlíte nad tím, že byste vyrazili někam do přírody, ale nevíte, jak bude a jestli to má cenu, pozorně čtěte.

A rovnou vám prozradím, že nemá! Zůstaňte sedět doma na zadku, udělejte si kávu nebo čaj a čtěte si třeba Denního věštce. Rozhodně uděláte líp.

Sluníčko si s námi bude hrát na schovávanou. Ono má tuhle hru moc rádo, takže na vás udělá sem tam „kuk“ a zase zaleze. Jediné, co nás bude ujišťovat o tom, že ještě nevyhaslo, bude jeho občasné vykukování. Schovejte proto opalovací krémy, na ty bude čas později. Kromě toho Spolek nadšených fotografů vypsal pro následující týden soutěž „Vyfoť si své slunce“, kdyby měl někdo zájem a štěstí…

Ani teplota nebude nijak valná. Sice kabáty už můžete asi nadobro předhodit molům, ale pláštěnky a nějaké lehčí hábity zatím nelikvidujte. Z těžkých mraků, které nás na minimálně příští týden zavalí, se bude sypat samý hnus, jakým jsou srážky, kroupy a možná přijde i nějaká bouřka. To je ale dost nejisté.

Kdo bude venku pobíhat v tričku, ten si koleduje o nějaké návětrniny. Bude totiž foukat silný severák. Podle všech údajů ale nebude až tak silný, takže žádné famfrpálové tréninky se na svátky ani na další týden rušit nemusí.

Jediná biozátěž nás tentokrát nebude nikterak trápit. Bude na krásné 1, což znamená, že problémy nebude mít nikdo, a pokud náhodou ano, bude to simulant! Záchranka tak až do odvolání ruší stav pohotovosti.

Užívejte si proto volno, dokud to ještě jde… protože nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *