Zjistěte svou budoucnost!

| Vydáno:
V životě každého z nás se najde chvilka, kdy dojdeme k závěru, že prostě potřebujeme vědět, co nás v následujících dnech, týdnech, měsících bude čekat a co nás nemine! A vy teď máte jedinečnou možnost! Nechte si vyložit budoucnost od předních věšteckých špiček!


Senzibila Nepředvídatelná

Datum narození: Neznámé, někdy mezi 1905–1940
Místo: Chvojkovice pod Drnem
Specializace: Věštění z popela o úplňku dohořelého ohně, předvídání budoucnosti z padajícího listí


Trápí vás láska? Nevíte, zda je ON ten pravý? Nebo máte problémy v práci? Se šéfem? S kolegou? Chtěli byste vědět, jestli jet příští měsíc na dovolenou? Jestli se vám narodí zdravé miminko? Bude to chlapeček? Holčička? Máte tisíc dalších otázek?

Nyní máte možnost zeptat se na cokoliv, co vás trápí. Senzibila tu pro vás bude trpělivě odpovídat na vaše všemožně nemožné otázky, a co je nejlepší – úplně zdarma!

Máte-li tedy zájem, zanechte v komentářích svou otázku a vyčkejte, až Senzibila vyvěští, co vás čeká a nemine!

Pro Denní věštec
Spolek věštců

Komentáře

    1. Drahý chlapče,

      dlouho, dlouho jsem pozorovala uhlíky mého o úplňku dohořelého ohně až jsem nakonec spatřila symbol měšce. Můžeš se tedy těšit, avšak pozor dej! Měšec byl dnem vzhůru, proto se, drahý chlapče, připrav na to, že nejen, že na zbohatnutí budeš ještě dlouho čekat, ale pravděpodobně za to také pořádně zaplatíš.

      Za Spolek věštců,
      Senzibila Nepředvídatelná

    1. I já Tě zdravím, drahý chlapče,

      listí ze stromů už nepadá tak rychle a ladně jako dříve, budeš to mít těžké. Ach, velice těžké. Hlavu však věšet nemusíš. Zahlédla jsem mezi těmi pár padajícími lístky cosi podobného podkově, možná nakonec zjistíš, že parkur je pro tebe to pravé!

      Za Spolek věštců,
      Senzibila Nepředvídatelná

  1. Krásný den, Senzibilo,

    jsem si jistá, že už jste dávno vyvěštila, na jakou otázku se chci přijít zeptat, tak se na ni tímhle ptám.

    S pozdravem
    Narcisse C.

    1. Ach, mé dítě!

      Určitě jsi si jistá, že se chceš zeptat jen na jedinou otázku? Popel mého o úplňku dohořelého ohně se rozlétl po místnosti jako po výbuchu! Je to jediné znamení – máš příliš mnoho otázek. Dítě, dítě, odpovím alespoň na tu nejzásadnější. Ne, není to on.

      Za Spolek věštců,
      Senzibila Nepředvídatelná

  2. Ahoj,

    môžem Ti tykať? Ja by som sa Ťa rada spýtala, ako budú vyzerať moje dni po 30.6.2017 a kedy si ma vyhladá spriaznená duša.
    Ďakujem 🙂

    1. Dobrý deň!

      Pre pánajána, to je mi ale úcta k starobe! S tou spriaznenou dušou to uhlíky vidia bledo. Vyhasli, nedá sa veštiť, je mi ľúto. Znamenie je to teda nadmieru jasné.
      Všetky padajúce listy mi naznačuje, že po 30.6. z teba všetko spadne a budeš pociťovať veľkú úľavu!

      Za Spolek věštců,
      Senzibila Nepředvídatelná

  3. Milá Senzibilo,
    i já nemohu odolat a přicházím s důležitým dotazem. Zajímá mě, zda někdy nastanou časy, kdy členové mé redakce přestanou požadovat vyšší platy, méně práce a laskavější zacházení… Děkuji! Niane

    1. Hezkého odpoledne, mladá slečno,

      Myslím, že na tyto otázky nepotřebujete mých úžasných služeb, nicméně oklepala jsem svůj fikus a z jeho opadávajících listů jsem naznala, že toho se dočkáte jen v jednom případě. Znak kruhu a klíče jsou samy o sobě nespojitelné, takže také krásné časy nastanou, až jim vyhovíte. A udělejte to rychle, protože opodál válející se znak pro koně říká, že by se mohli brzy vzbouřit.
      Hodně štěstí!

      Za Spolek věštců,
      Senzibila Nepředvídatelná

  4. Dobrý den, Senzibilo.
    Dnes ráno jsem si našel šedivý vlas. Mám se hned objednat na barvení vlasů, nebo se mi další šediny ještě několik let vyhnou?

    Děkuji.

    1. Dobrý den, mladý pane,

      Oklepala jsem kvůli tobě druhý fikus, snad si tedy mé odpovědi budeš patřičně vážit.
      Padající listí ukázalo, že barvení vlasů jim značně ubližuje, znak pro ježka je pak zcela výmluvný. Nech vlasy postupně vypadat a šediny tě už nikdy nebudou muset trápit.

      Za Spolek věštců,
      Senzibila Nepředvídatelná

  5. Dobrý den Senzibilo!
    Chtěla bych se zeptat, jakou barvu budou mít moje nové
    bačkory a jestli bych dneska večer měla jít do kouzelnických tanečních v červených či žlutých šatech.
    Děkuji

    1. Hezkého dne, děvče,

      Ach, bačkůrky. Uhlíky z dohořelého ohně se nikdy nemýlí! Zahlédla jsem v nich barvy. Mnoho barev. Černou, šedivou, bílou… takové krásné barvy! A přesně takové, budou i tvé bačkůrky. Zebří.
      Co se šatů týče, pak jsou uhlíky jednoznačně pro žlutou. Jejich tvař písmene Ž se nedá ignorovat. Jistě ti to v nich bude moc slušet!

      Za Spolek věštců,
      Senzibila Nepředvídatelná

  6. Vážená Senzibilo,
    každým rokem o něco více se mě lidé ptají, zda už budu oblékat fialový profesorský hábit, či nikoliv. A já každý rok zvažuji, trochu s hrůzou, trochu se zvědavostí, jestli už je ten pravý čas. Co o tom věštíte Vy?

    S díky
    Nerys H. Ghostfieldová

    1. Drahé dítě,

      Ne, ne, ne a kdyby to pořád nebylo jasné, tak NE! Víš ty vůbec, jak by ti fialová neslušela?! Nevíš! Ale já to vím! Dokonce i ten modřín, co tu před chvilkou opadal to ví! Ptala jsem se jeho jehliček, jestli by to přeci jen nějak nešlo, ale opadal dočista celý. A to je jasné znamení. Nechej si svůj hábit, ať je jakýkoliv. Sluší ti dobře a ještě pár let bude.

      Za Spolek věštců,
      Senzibila Nepředvídatelná

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *