Ďábel z jámy

| Vydáno:

Patřím mezi pravidelné návštěvníky Ďáblovy jámy a často mě překvapí jeho rozdělování výher. Třeba mě by zajímalo, kde takový ďábel bydlí – ehm, je jasné že v jámě, ale jak ta jeho jáma asi vypadá?

Představuji si ji asi takto :
spí na bylinách typu rumex, bršlice kozí noha, nu, však víte, takové ty byliny, které většina z nás tak pracně hledá a málokdy najde (alespoň já mám na byliny naprostou smůlu). Myslím si, že jeho pelech je pěkně měkkoučký, když nedává byliny moc často do oběhu.

stravuje se bertíkovými fazolkami. Ale mám takový dojem, že je na dietě, neb mi vypadávají z Jámy celkem často. Pokud to však nejsou jen nějaké „použité“ fazolky, ale kdo ví. Už vím kdo ví – ďábel ví, ale nepoví.

jeho jáma, ač se nám zdá snadno nalezitelná, je na klíč, který má jen on. Je schovaná za mnoha hesly, které se otevírají jen díky šémům a správně vysloveného slova a správným mávnutím hůlkou. Taky kdyby šla tak lehce otevřít, asi by jsme v Jámě už nikdy nic nenašli.

je lakomý. Kolik vám vypadne svrčků, když procházíte jámou? Mě tak tři svrčky a to v dosti dlouhých intervalech. Mamonář jeden, taky by mohl přitvrdit!

Novinou v jámě je, že vás dokonce i ďábel ignoruje. Cítím se vždy uražená, když najdu cedulku : „Tak téhle rychlosti nestačí ani ďábel, prostě tě ignoruje.“ A to ani nemluvím o tom, že nám ďábel hází fazolky na zem. Fň, si nás teda váží.

Také jsem byla pěkně nakrklá, když jsem procházela, klikala, chodila všemi možnými uličkami v jámě a stejně několikrát po sobě to našla holčina jiná než já, která nechodila jámou tak urputně jako já. Ďábel je bohužel moc vybíravý:-(. Asi jsem pro něj už moc okoukaná:-D.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *