Počasí z Veverčího oříšku

| Vydáno:
Léto klepe na dveře! Tílka, plavky, pikniky u našeho již netoxického jezera? A půjde to vůbec? Nebo to bude spíš na vytažení péřových hábitů? To musíte vědět!

Myslím, že pro jednou bych vás mohla potěšit nějakou dobrou zprávou. Ano, na plavky bude. Ne, nebude to na dlouho. Máte radost?

S dovolením jsme nahlédli do práce našich mudlovských protějšků a shodli jsme se na tom, že nevědí vůbec nic. Dle nich mělo už nějakou dobu pršet, ale venku zatím jen puká zem suchem. Podle našich rosniček, kterým se tedy po žebříčku rozhodně nikam nechce, bude sucho i nadále pokračovat. Pokud to bude trvat déle než týden, budeme nuceni vydat varování o postupném vysychání Hannibalova jezera!

S teplotou to naopak bude příjemné. Alespoň pro nás. Teploty budou atakovat 25 °C, takže plavky ven, sukně ven, šortky ven… než zase bude kosa. Jak dlouho to vydrží, se bojíme odhadovat. Bouřkové mraky se k nám blíží ze všech pěti světových stran, ale nikdy nedojdou k cíli. Hrozné, že?

Povětrnostní podmínky budou příjemné, pakliže se chystáte cestovat na západ, fouká totiž od východu. Vítr nebude nijak silný, spíše jen lehký vánek, „Divoch“, milující zdvihání sukní, triček… Famfrpálové mistrovství ohroženo nebude. Doufáme.

Bio zátěž bude na krásných… ne, počkejte, nestačila nám stupnice, což se ještě nestalo. Nejspíše nějaká chyba, nicméně buďte opatrní, hodně spěte, nehýbejte se a snažte se vůbec tak nějak tvářit, že nejste. Nic tím nezkazíte.

Na závěr ještě jedno varování: Z východu se k nám blíží ošklivý radioaktivní mrak, takže je pravděpodobné, že brzy budeme sedět v teple domova. Kdo se přeci jen odváží vytáhnout paty z domu, možná mu začne svítat… na lepší časy to ale nebude.

Nakonec nezapomeňte – nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *