Předpověď počasí z Veverčího oříšku

| Vydáno:
Prázdniny! Pojedete na dovču, budete se válet u vody nebo podniknete nějaký úžasný výlet? Všechno je možné, ale nejdřív musíte vědět, jak vlastně bude, a od toho jsem tady já! Pojďme se podívat na to, co nás v blízké době čeká a (ne)mine.

Většinou bývají předpovědi mírně katastrofické, tak vás snad jednou potěším, když tomu tentokrát bude jinak!

Můžeme se totiž těšit na krásné vysoké, ano, letní teploty. Budou to teploty okolo 40 °C, takže hodně bumbejte (doporučuje se cokoliv, v čem je tuna cukru), hodně se flákejte a hlavně vůbec nic nedělejte! Mohlo by vás to i zabít. Stejně tak nezapomeňte na všelijaké mastičky nebo dežodoranty. Vlastně by se vám v těchto krásných letních dnech vyplatilo otevřít si drogerii! Ale popojedem.

Slunce se bude střídavě schovávat za mraky a střídavě dohlížet, jak vám půjde kšeftování. Když bude za mraky, bude na zdechnutí, když bude dohlížet, bude ještě hůř. Zaplujte do nějakého přírodního brouzdálka a dávejte pozor na spáleniny a opařeniny.

S deštěm to vypadá bídně. Půda bude doslova pukat suchem, takže se mohou tvořit krátery nebo jiné nečekané díry. Pokud zaprší, bude to spíše zázrak. Možná by se vyplatilo zatančit každý večer šamanský dešťový tanec. Ale zase se nemusíme bát, lít jako z konve z nás bude tak jako tak.

Větrné podmínky budou tak nějak strašné. Vzduch se ani nehne. Pokud si chcete užít čerstvý severák, doporučuji investovat do nákupu turbíny z mudlovského lítadla nebo oprášit všemožná větrací kouzla, budou se hodit.

Bio zátěž na nás bude hodná, bude na 1. Nemusíme se tak bát žádných větších vlivů, i když ono to vedro a nedýchatelno udělá své.

Nakonec ještě bylo vydáno varování proti drobným kouskům vesmírného smetí, které v posledních dnech může dopadat v blízkosti naší školy. Chraňte si hlavy!

A nezapomeňte – nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *