Nováčkovský turnaj Denního věštce – 1. úkol

| Vydáno:
Každý rok touto dobou přichází na hrad nová generace mladých kouzelníků. My se jim snažíme co nejvíce jejich začátky ulehčit a pomoci jim zapadnout. Není lepšího způsobu, jak spojit zábavu a poznávání hradu, než vyzkoušet si nováčkovský turnaj!
Kdo nemá strach? Kdo rád soutěží? Kdo se k nám přidá?

Ano, přátelé, je to tak! Denní věštec si pro vás nejmladší připravil zábavu na léto. A ne ledajakou zábavu! Zasoutěžíte si, poznáte nové kamarády, poznáte hrad a na konci se dočkáte nějaké hezké odměny. A když říkám hezké, myslím tím super hezké! I snaha se cení a jsem si jistá, že se máte nač těšit! Protože si ale myslíme, že byste měli mít i nějaké překvápko, odměny se dozvíte až na samém konci.

Váš úkol bude snadný – zúčastnit se, nevzdat se a snažit se! Čeká na vás šest kol a jedno bonusové na závěr. Každé z kol potrvá vždy týden. Času to není ani málo, ani mnoho, je ho tak akorát.

Zapojit se můžete, kdy budete chtít. Samozřejmě musíte ale počítat s tím, že tu největší odměnu získají jen ti, kteří splní všechna kola.

Nemusíte se bát, nebude to nic těžkého. Zábava je na prvním místě!

A teď už se pojďme podívat, co vás čeká v prvním úkolu!


1. úkol – Ukaž svaly!

Není tomu tak dávno, co jste poprvé zavítali na hrad. Okukujete jeho prostory, zoufale se snažíte nezabloudit a neustále poznáváte nové lidi. Jména už si ani nepamatujete a koleje rozeznáváte jenom podle barev. Možná si je, k dotčení studentů samých, někdy i pletete.
Je na čase, abyste ze sebe všechnu tuhle počáteční trému dostali. Vezměte nějakého svého lososového parťáka (nebo klidně kteréhokoliv staršího studenta) a jděte se vyřádit do Siláckého ringu. Jestli prohrajete, nebo ne, to je vedlejší.

Váš úkol je následující:
Zapište formou deníčku, jak se vám v souboji vedlo, jak se vám líbil a cokoliv dalšího, co vás k tématu napadne. Deníček nemusí být na deset stran, ovšem pár vět nejvyšší hodnocení také nedostane.

Já už vám teď jen přeji, abyste byli úspěšní nejen v souboji, ale hlavně v sepisování zážitků, které si odnesete.


Vaše deníčky se zážitky zasílejte do externího sovince: dvnovackovskyturnaj@seznam.cz.

Čas máte až do 16. července 2017 včetně.

Tak hurá do toho!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *