Jméno pro hadí princeznu…

| Vydáno:

Znáte to přece, nebo ne? Když dostanete nové plyšové zvířátko a chcete jej pojmenovat. To si na to sednete a přemýšlíte, které jméno by bylo nejlepší, jenomže na nic nepřicházíte. Ať se snažíte jak se snažíte, nápady nepřichází. V této situaci jsem se ocitla i já…proto jsem si řekla, že bylo asi nejvhodnější obrátit se na Vás. Koneckonců, hadi k naší škole patří…

Někteří z Vás to neví, ale blízký okruh mých přátel by to vědět mohl. K Vánocům mi byla nadělená krásná plyšová hadí princezna. Byla jsem moc ráda, že jsem ji dostala. Společnici pro dlouhé chvíle jsem zrovna potřebovala a stále ji potřebuji. To víte, těch co mi rádi dělají společnost je dnes málo…

Aby jste si udělali trochu obrázek, něco vám o té hadí slečně povím… Měří asi metr a šedesát centimetrů. Je zeleno žluto černá a má takové kratší žluté vlásky (pokud se tomu tak dá říkat). Nevím, kolik jí je let, toto tajemství si stále nechává pro sebe. Snažím se to všemožnými způsoby odhadnout, ale ona mi to znemožňuje jak jen může.

Co bych vám od ní pověděla ještě dál?

Má takový velmi příjemný hlásek, jen nevím, k čemu by se dal přirovná. Oči mají barvu..no…jantarových oříšku, jestli by se to takhle dalo říct 🙂 Umí se zkroutit do všemožných pozic, ale co nesnáší je, když na ní někdo dělá uzly.

O čem že si s ní vlastně tak povídám? V podstatě o všem možném. O mě, o ní, o různých problémech dnešního světa. Nejlepší na ní je, že souhlasí se vším, co řeknu.

Myslím, že toto by Vám mohlo stačit.

Teď, co že to po Vás vlastně chci? No samozřejmě, že příjmení to nebude, ale chtěla bych po Vás nějaké zajímavé jméno.
Odměna samozřejmě bude, ale jen pro toho, kdo navrhne jméno, které bude mít originalitu a jiskru. Samozřejmě by mělo být zapamatovatelné, aby, kdy že se to jméno vysloví, každý věděl, o kom že se to vlastně mluví.

Návrhy jmen prosím posílejte do mého sovince tímto způsobem:
NADPIS DOPISU: soutěž – jméno pro hadí princeznu DOPIS: návrh jména: ……

NÁVRH MŮŽETE ZASÁLAT POUZE JEDEN, TAK SI TO POŘÁDNĚ PROMYSLETE.

SOVY S NÁVRHY POSÍLEJTE DO 25.1.2008. VÍTEZ BUDE VYHLÁŠEN NA SVĚTEM NAZNÁME AKCI PRAGOCON!!!

Toť vše a děkuji za pozornost

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *