Nimova kachnička a nebezpečí hrozící studentům

| Vydáno:

Překvapivý objev. Čtěte a dozvíte se více.


V poslední době kdy na hrad útočí ze všech stran škrkny, kdy je mnoho studentů a profesorů poctěno návštěvou škrkního žaludku, si pro nás přichystala malé velké překvapení Nimova kachnička.

Spoustu dní se batolila po hradě a spoustu obyvatel se divilo, jaká je kulaťoučká. A všichni říkali, jaká to je záhada. Přináším vám vysvětlení této záhady. Radši se posaďte, ať to s vámi nešlehne.

Nimova kachnička mi svěřila ono tajemství, ostatně teď už to není tajemství, když se po kabinetě pana ředitele batolí vedle své mámy malá kachňátka. Ano, slyšíte správně – Nimova kachnička má přírůstky. Jsou to malá, čilá a zatím čistě bílá kachňátka s modrýma kukadlama. Jsou velmi všetečná a pletou se všem pod nohy. Vypadá to, že se u nich projevují kouzelné schopnosti. Jedno z nich mění svou barvu na oranžovou a jedno na fialovou.

Radím vám dobře, při návštěvě kabinetu pana ředitele dávejte pozor, kam šlapete, kachňátka jsou až nezvykle rychlá. V opačném případě si při jejich nechtěném zašlápnutí, přišlápnutí nebo jiném ublížení dávejte pozor na pana ředitele, který si mláďátka své kachničky bude určitě velmi dobře hlídat, mohla by vás totiž potkat nějaká nemilá příhoda, ve které by hlavní roli hrála hůlka pana ředitele.

Tak tedy POZOR NA KACHŇÁTKA a krásný rok bez škrken.

Externí pracovnice Alienor Holubová

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *