Předpověď počasí z Veverčího oříšku – Letní speciál III

| Vydáno:
Všimli jste si toho? Máme za sebou půlku prázdnin, brzy budou končit! Máte radost? Já ano, hroznou! Ale! Ještě nic nekončí, naopak něco začínat bude, a tím myslím další várku zájezdů od C. A. Part, takže se pojďme společně podívat, jak bude tentokrát!

A rovnou vás asi budu muset zklamat. V posledních dnech bylo takové horko, že rosnička Linda skoro uschla a do teď se kurýruje ve speciálních žabích lázních a motýl Emanuel ještě stále rozdýchává polámané křídlo. Holt jsme se tentokrát museli spolehnout na předpověď počasí z mraků a sem tam jsme si hodili taky srpcem.

Po stopách Baby Jagy

Kdo se rozhodl vyhodit peníze za tenhle zájezd a riskovat tak svůj krk, ten bude mít na umírání alespoň hezké počasí. Tedy… mraky to říkají.

Žádné jsme totiž při předpovědi neviděli a z toho by se dalo usuzovat, že oblačnost bude nízká, vlastně spíše žádná. Takže bude pařit Slunce. V redakci jsme se hádali, jestli teplota klesne pod 30 °C, ale nemohli jsme se dohodnout, a tak jsme si hodili srpcem. Rub na to, že bude teplota nižší, a líc, že vyšší. A padl nám líc, takže pravděpodobně se nebudete muset bát, že vás bude někdo někde složitě opékat. Stačí vás vystrčit ven a bude…

Dobrá zpráva je, že pokud se vám podaří nějak přežít, budete moci courat po okolí za krásného počasí a bez deště. Ovšem jak to bude s větrem, to si nejsme úplně jisti. Na obloze se však začaly tvořit malé obláčky, tak dejme tomu, že foukat bude, ale jen tak nějak decentně.

Bio zátěž bude hezky na 1, to asi proto, abyste mohli utíkat, až vás budou chtít opravdu strčit do pece. Nu, aspoň něco, ne?

Divoký západ

Někdo byl tak odvážný, že se rozhodl vydat vstříc pustým prériím a životě v sedle. Pro vás máme také dobrou zprávu. Tvořící se mraky značí, že bude sem tam oblačno, nicméně se nemusíte bát, Slunce se na vás usmívat bude. Jako v předchozím případě JSME SI i zde museli hodit srpcem, abychom určili teplotu. A tentokrát to byl rub. Takže teplota po dobu zájezdu bude někde pod 30 °C, ovšem jak hluboko? Tak to opravdu nevíme.

Povětrnostní podmínky budou žalostné. Na obloze se objevil mrak ve tvaru koule. A koule značí, že nebude foukat vítr. To jsme si nevymysleli, to je prostě starý známý kouzelnický fakt! Ovšem hned vedle jsme ve změti tvarů rozeznali koupaliště a to znamená, že sem tam by jinak vyprahlou půdu mohlo Svlažit pár kapek. Žádný liják ale nečekejte.

Bio zátěž bude tentokrát na 8. Cože to znamená? Pozor na děti a mladé muže. Všichni budou jako v pubertě, jen každý maličko jiným způsobem.

Druidské putování

Druidi, lesy, syrová magie… to vše láká řadu z nás, a aby také ne. Má to něco do sebe. Ovšem ve chvíli, kdy jsme se dostali k předpovědi počasí pro tento zájezd, se tak rozpršelo, že jsme byli nuceni dojít k závěru, že i celé toto putování bude ve znamení deště.

Obloha bude zamračená, Slunko se na vás neusměje ani jednou a vy si budete přát, aby už konečně přestalo pršet. To se však nestane. Irsko je holt země plná překvapení, takže se moc nedivte. Raději si přibalte nepromokavý hábit do deště a patery suché ponožky. Ovšem během deště se prý ukazují některé vzácné rostlinky, tak alespoň něco pozitivního na tom bude.

Aby vás to však neodradilo, během onoho prudkého deště moc nefoukalo, takže žádných uragánů se bát nemusíte. Prostě to bude takové to ošklivé sychravé počasí, které nikdo z nás nemá rád.

Můžu vás však uklidnit, že bio zátěž bude na 2. Na pozoru se tak nemusí mít skoro nikdo, jen je možné očekávat, že se sem tam může motat hlava.

Přeji všem výletníkům hodně sil a štěstí a nezapomeňte – Nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *