Nejlepší Hogwartsčan 2008 – výsledky

| Vydáno:

Jistě jste už napjatí, jak to dopadlo. Nu dobrá…

Předem bych chtěla říct, aby nikdo nebyl zklamaný z toho, že se umístil moc nízko, nebo naopak vůbec či moc vysoko. Určitě se příští rok umístíte lépe. A to platí i pro nováčky, kteří se letos zúčastnt nemohli. Ale teď už jdeme na to, na co všichni čekáte. Na vyhlášení!
Začneme pěkně od posledního místa. Pokuď někdo získal shodný počet hlasů, získávají všichni stejnou cenu. Pokuď nelze získat stejnou cenu, rozhodnou hlasy z prvního kola. A teď jdeme na to!
23. -19. místo: Na těchto místech se umístili ti, kteří nezískali v druhém kole žádný hlas. Ale i tak prosím potlesk pro: Angelu Grey-Slytherin, Elanis Aelanu Roselfovou, Ilinoel Snidgetlovou, Katy Lokoovou a Sabríel Werewolfovou. I tak patří do dvacetrojky těch nejhezčích, a to je co říci! I tak všechny obdrží po 20 fazolkách!
18. -17. místo: Na těchto dvou nádherných místech se umístily s jedním hlasem Anseiola Jasmis Rawenclav a Parfuma Delamo ! Gratuluji a už k Vám putuje po 20 fazolkách a 1 velikonoční vajíčko!
16. místo: Na tomto místě se s 2 hlasy umístila Gita Hrdličková !! Já gratuluji a doufám, že Gitu potěší bonzbloček a 20 fazolek!!
15. -12. místo: Na těchto 4 místech se umístili ti, kteří obdrželi 3 hlasy. A proto chci slyšet potlesk pro Tydynku Flyovou, Sheilu Franklin, Johna Werewolfa a Eressiel de Naso!. Doufám, že každou z dam a pána příčnalicového potěší 10 fazolek, 2 malovaná vajíčka a šém!
11. – 10. místo: Tato dvě místa získali s 4 hlasy Cerridwen Lowra Antares a Lee Mortir! Gratuluji a už k Vám poputuje bonzbloček a tři malovaná vajíčka.
9. místo: Na krásném devátém místě se usadila Jennifer la Charlie s nádhernými 5 hlasy! Však už k ní také putuje plyšový medvídek. A fazolka? No dobrá, máš jich tam 5…
8. místo: Ano! 6 hlasů a tedy osmé místo získala Grace IceFloe! Gratulka a jako cenu dostane medvídka s balónkem a 10 fazolek.
7. místo: Se 7 hlasy na 7. místě se umístila bibi střeštěnka! Je to opravdu magické, ty sedmičky tam. Jestli v tom nebude nějaká magie. Ale i tak gratuluju a do sovince téhle modré čarodějky putují ponožky se zeleným nádychem, obkrouhlé brýle a 6 fazolek.
6. místo: S 8 hlasy se na 6. místě usadil nově fialový Aleath deDark Spellman!! Gratuluji a do sovince putuje jedna okrasná bylinka a 6 fazolek.
5.místo: S nádhernými 9 hlasy se umístila na 5.místě Channah Cohen!. Cena pro páté místo jsou 4 fazolky, vajíčko a cínový vojáček.
4. místo: Skoro na bednu se vyšplhala Camilla Saw!
Já jí moc gratuluju a doufám, že potěší Vzpomínka z dětství a 3 fazolky. Gratuluji!
3.místo: Na bronzové příčce se s 11 hlasy umístila Alisma Bailly Fisto !!. Jako cenu obdrží brýle Na obloze jasno a tři fazolky. A jistě, tady mam zakutálené nějaké drobné penízky.
2.místo: A k druhému místu gratuluji Arye De Hall!! Za 14 získaných hlasů dostává šaty z zakázaného lesa. Gratuluji!

1.místo: A jako první s nádhernými 18 hlasy vyhrává soutěž nejlepšího Hogwartsčana 2008 Monny von Schatz !!! Získává pomyslnou korunku nejlépe oblékané hogwartsčanky a jako cenu a připomnění této výhry získává Egyptskou róbu. Doufám, že potěší.

Ceny dostanou všichni soutěžící nejpozději do 15. března 2008. Tak a to je pro letošek vše. Doufám, že jste všichni spokojeni se svým umístěním. A kdo ne, může doufat za rok, v soutěži Nejlépe oblékaný Hogwartsčan 2009!!!

Komentáře

  1. – ehm ehm ehm
    já jsem manažerka Sheily Franklin…ona je totiž smazaná…a jaksi mě pověřila…spravováním jejích výher v těchto soutěžích…
    díkes 0:)

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *