Nováčkovský turnaj Denního věštce – 4. úkol

| Vydáno:
To to letí, to to letí. Prázdniny jsou v půlce, válení brzy skončí. Ovšem v půlce je i náš nováčkovský turnaj Denního věštce. Někteří z vás mají za sebou více, či méně úspěšně již tři kola a dalších pár vás ještě čeká. Pojďme se tedy podívat na hodnocení třetího kola a na zadání čtvrtého.

Třetí kolo nebylo vůbec snadné, ač se tak mohlo na první pohled jevit. Naši nejmladší měli za úkol pomoci vytáhnout cokoliv, co naše jezero vyplaví ke břehu. Všichni ale moc dobře víme, že jezero je náladové a moc se mu do toho nechce. Nicméně je třeba říct, že všem ze zúčastněných se podařilo alespoň jednou „zatáhnout“ a kolo tak v klidu splnit. Samozřejmě druhou částí bylo napsání deseti rad budoucím tahačům, a ty mnohdy stály opravdu za to! Třeba se jednou objeví u jezera cedulka a na ní bude právě oněch 10 rad. Kdo ví.
Teď už ale hodnocení 3. kola, a to vypadá následovně:

Jak vidíte, tohoto kola se zúčastnilo celkem šest nováčků. Dva z nich využili možnosti alternativního vypracování – tedy místo tahání a kouzla *PRINT* namalovat ručně celý proces! Protože byla vypracování velmi kvalitní, odnášíte si tentokrát všichni tři sluníčka – snad vám udělají radost! U vašich rad jsme se v redakci velmi bavili a jsme díky nim dobře připraveni na cokoliv, co se u jezera může stát! Počtem sluníček se nám lehce začínají profilovat favorité tohoto turnaje, s nadšením tedy očekáváme další vypracování, která posunou celou soutěž o kousek dál! K tomu ale potřebujeme zadání dalšího kola! Pojďme si ho představit…


4. úkol – Štístko, kam se podíváš

Po našem hradě se pohybuje spousta mazlíčků, to všichni víme. Všichni také víme, že mazlíčci mají občas nějaké to přání a za jeho splnění se dá získat kýžené štístko.
Váš úkol pro toto kolo bude navštívit útulek v Godrikově Dole a postarat se tam o pět mazlíčků. To znamená, že pěti mazlíčkům splníte nějaké přání.
Jako obvykle, i tentokrát budu chtít, abyste splněné přání zdokumentovali kouzlem *PRINT*. Na něm bude vidět hlavně ona hláška, kde je vaše jméno, datum a čas, abych měla jistotu, že jste se o mazlíčka skutečně postarali.
Nikdy to však nebývá tak snadné, to už jistě také víte. Tentokrát budu chtít, abyste ještě připsali krátkou povídku, která bude obsahovat nějaký váš zážitek z návštěvy útulku. Jestli popíšete jen jednu nebo všechny návštěvy, to je na vás. Stejně tak délka, ale berte v potaz, že povídka asi nebude mít jeden odstavec. Trocha vtipu by navíc mohla přinést plusové bodíky při hodnocení.


Věřím, že to hravě zvládnete, jste šikovní, o tom jsem se už mnohokrát přesvědčila.

Čas na toto kolo budete mít do 16. 8. včetně a vaše vypracování nechť sovičky doručují do externího sovince dvnovackovskyturnaj@seznam.cz.

Všem přeji mnoho zdaru, štěstí a hlavně hodně sil!

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *