Tipy a triky – Mudlovská doprava

| Vydáno:


Možná se to nezdá, ale pokud jste nuceni převlékat se za mudlu a běžně se pohybovat v tomto podivném neznámém světě, zažijete mnoho příhod, které ve vás zákonitě musí vyvolat dojem, že mudlové jsou prostě blázni a ať se na hodiny Studia mudlů připravujete sebepilněji, nikdy je nemůžete pochopit.


Denně prožíváme spousty více či méně zajímavých příhod a jistě všichni znají i dny, kdy se všechny naše činy a snahy postupně mění v jeden malý horor za druhým.Těmto malým tragédiím se dá celkem snadno předejít, víte-li jak na to. Hold v dnešním světě musí mít člověk „ostré lokty“ a v mudlovské dopravě toto platí dvojnásob. Pojďme se podívat třeba na tak zcela všední a celkem běžně oblíbené mudlovské vozítko jménem tramvaj.

Jistě všichni víte, že mudlové neznají kouzla, proto jako jiná jejich vozítka, ani tramvaje nejsou vytuněny „nafukovacím“ kouzlem. Proto když se mudlové chtějí přepravovat hromadně v nějakém veřejně dostupném vozítku jako třeba tramvaj, musí vyvinout speciální techniky k protlačení k sedátkům jako jsou např.:

Tlačení, přetlačování a protlačování
Cpát se, tlačit a drát je jedna z nejověřenějších a neúčinnějších technik pro včasné obsazení sedátka, musíte si však dát pozor, abyste při horlivém přetlačování neporazili nějakého mudlovského dědečka nebo babičku. Těm raději sedadlo uvolněte. Pokud byste to totiž neudělali, okolní mudlové by vás začali sjíždět zkoumavými pohledy a ještě by odhalili vaši kouzelnickou totožnost…

Výhodná pozice
Pokud jezdíte z jedné zastávky pravidelně (ano, mudlovská doprava má na rozdíl od Záchranného autobusu přesně určené zastávky a nikde jinde ji nestopnete) a kolem vás pravidelně oxiduje spousta mudlů a jiných podivných existencí, všimněte si a zapamatujte např. podle okolí, ve kterém místě se pravidelně dveře vozítka zastaví.
Pak se stačí pravidelně postavit např. ke čtvrté lavičce vlevo od kaluže a dveře vozítka vám přijedou, jak se říká před nos.

Jak jistě víte, cvičení dělá mistra, takže pokud vám výše nastíněné situace jsou cizí a již jste je zažili, vyzkoušejte tyto víceméně účinné techniky a posuďte sami.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *