Předpověď počasí z Veverčího oříšku – Letní speciál IV

| Vydáno:
Konec léta se nezadržitelně blíží a s ním se blíží i poslední zájezdy, na které se můžeme vydat. Možná, že už se těšíte, až se začne zase konečně něco dít, ale možná, že byste ještě chtěli odpočívat. A pro pravý odpočinek je třeba vědět, jak bude!

Výlet do Karibiku

Před koncem léta jistě přijde vhod ještě jedna cesta k moři. A rozhodně to bude cesta veselá a příjemná.

Na pirátské lodi by vás mohlo zajímat, že teploty budou vysoké. A to někde kolem 38 °C. Buď tedy buďte zalezlí někde v podpalubí, nebo to vezměte přes palubu, alespoň se na chvilku trochu zchladíte.

Co je však pozitivní, to jsou srážky. Neočekáváme žádné. Žádné ošklivé bouře ani nic, co by vám muselo pirátské drancování kazit. Ovšem vypadá to, že bude foukat. Ona studená jižní fronta se do toho umí docela opřít, takže je dost pravděpodobné, že to bude houpat. Ale to je u lodí celkem normální, no ne?

Bio zátěž bude někde na 7. V podstatě se to dotkne jen těch, kteří trpí mořskou nemocí. Hodně ji to zvýrazní. Johoho, to nebude úplně příjemná cesta!

 

Ramsesův orienťák

Ehm, tady máme celkem problém… ono předpovídejte si počasí, když budete celou dobu zavřeni někde v pyramidě, co?

Ale něco se přeci jen dá! Třeba taková teplota! Ta bude, přátelé, vysoká. Co jiného čekat od pouští a jim podobných míst, že? A jak vysoká? Hodně! Nestačila nám na to stupnice. A pokud si myslíte, že vás to uvnitř té pyramidy ochrání, tak bych se moc neradovala, chvíli možná, ale počkejte na konci!

Navíc by mělo dle všech dostupných i nedostupných měření pršet, a to znamená, že nakonec bude velké vlhko a dusno. A to uvnitř pyramidy nechcete. Doporučujeme něco proti plísním a opruzeninám, rozhodně by se vám to mohlo hodit.

Nakonec ještě bio zátěž. Ta bude na 1. Aspoň něco dobrého. Tak šup, zabalit saky paky a vzhůru do pyramidy!

 

Přejeme všem hodně štěstí a nezapomeňte – nikdy nebylo tak zle, aby nemohlo být ještě hůř.

Pro Denní věštec
Theresa Brendi

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *